Születésnapi adománygyűjtés a Heim Pál Gyermekkórháznak...
Címlap / Ajánló / Születésnapi adománygyűjtés a Heim Pál Gyermekkórháznak

>

Születésnapi adománygyűjtés a Heim Pál Gyermekkórháznak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Rendkívüli adománygyűjtésre hívja fel a figyelmet a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső. Születésnapja alkalmából azt kéri, hogy idén február 5-18. között a felesleges ajándékok helyett új ruhákat, játékokat, cipőket, édességet illetve pénzt gyűjtsenek a Heim Pál Gyermekkórház beteg csöppségeinek.  

Baricz Dezső segítségével több mint százezer gyermek vehetett részt különböző színesebbnél-színesebb programokon. 2000-ben helyezkedett el a Baptista Szeretetszolgálatnál mint gyermekprogram szervező, azóta többször is kiemelték tevékenysége miatt, a Családháló Díj 2017 egyéni különdíjasa.

A hátrányos helyzetű csemetéknek rendszeresen gyűjt élelmiszereket, játékokat, ajándékokat, főként az ünnepek előtt, évközben pedig fantasztikus programokkal kápráztatja el őket, egy kis időre kiszakítva őket a szomorú életsorsukból. Idén már 5. éve szervezi a „Kulturális Kirándulás a Fővárosban” címmel programsorozatot is, ahova összesen 75 hátrányos helyzetű gyermeknek szervez kulturális időtöltést.
- A születésnapi adománygyűjtést idén első alkalommal szervezem. Abból a megfontolásból hoztam létre, hogy most ne rólam szóljon ez a születésnap, hanem egy jó cél legyen a középpontban. Így jutott eszembe a Heim Pál Gyermekkórház, mert nekem egyébként is a gyermekek a szívem csücske. A célja mindenképp, hogy minél több adomány jöjjön össze, akár pénz, akár dologi felajánlás.

Nem utolsó sorban szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy úgy is lehet ünnepelni egy születésnapot, hogy közben jót tesz az ember másokkal. Nagy szeretettel várjuk azokat a játékokat, ruhákat, cipőket, édességet, amelyeket szeretteiknek is ajándékoznának.

A gyűjtés helyszíne: Griff Irodaház, cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 152. 10. emelet

Támogassuk együtt a Heim Pál Gyermekkórházat szívünk szerint!

Számla száma: 10023002-00317708-00000000
Közlemény: SZÜLETÉSNAP

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1536 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x