Ki vagyok én? - Ego az asztrológiában
Címlap / Ajánló / Ki vagyok én? - Ego az asztrológiában

>

Ki vagyok én? - Ego az asztrológiában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

A "ki vagyok én" kérdést érdemes időnként feltenni magunknak. A válaszok sokat mutatnak arról, hogy aktuálisan mire helyeződik a fókuszunk. Az önmegvalósítás, tehát az "én" útja mindenesetre a napjegyünk. Az általa jelzett tulajdonságokat, feladatokat kell tudatosítanunk, csiszolgatnunk egész életünkben. A sors a jegyhez tartozó kihívásokkal segít elérni célunkat.  

Kos

Ki vagyok én? A harcos, az önérvényesítő

Az a feladata, hogy megtanuljon küzdeni magáért, másokért, s mindazért, amit szeretne elérni. Ezért a sors folyamatosan olyan kihívások elé állítja, ahol szükség van az (akarat)erejére, harciasságára. S bár gyakran érezheti, hogy az élete kész csatatér, ha tudatosítja, hogy épp ezek a helyzetek edzik meg arra, hogy képes legyen elérni céljait, sokkal könnyebben veszi majd az akadályokat.

Bika


Ki vagyok én? A szépség, a szerető

Meg kell tanulnia harmóniát teremteni maga körül. Megtalálni és megőrizni azt, ami szép és értékes, s ezzel stabil és biztonságos életet teremteni magának és szeretteinek. A legnagyobb kísértés az anyagi javak élvezete és birtoklása lehet, melybe különösen az élete első felében fektet sok energiát. Érdemes tudatosítania, hogy a lelki békéjét a művészetben, szerettei közelségében is meg tudja találni.


A tizenkét jegyre vonatkozó további előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap áprilisi számában olvashatod.

Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!

    
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1230 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x