Tükröm, tükröm, rám fér egy kis korrektúra?
Címlap / Ajánló / Tükröm, tükröm, rám fér egy kis korrektúra?

>

Tükröm, tükröm, rám fér egy kis korrektúra?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Régi vágyad egy plasztikai beavatkozás? Szeretnél a legjobb kezek közé kerülni? Ha első kézből szeretnél a legprofesszionálisabb információkhoz jutni, akkor Neked találták ki az 1. Plasztika Esztétika Infonap & Expo rendezvényt. És még kedvezményes belépőt is hozhat a nyuszi, ha sietsz…  

Van egy-két apróság rajtad, amit szívesen „korrektúráznál”?
Gondolkodsz már egy ideje azon, hogy ki tudná leginkább megvalósítani az álmaidat?

Nem kell tovább töprengeni!

Az 1. Plasztika Esztétika Infonap & Expon meghívott sebészek és szakemberek tartanak olyan előadásokat a plasztikai sebészet és a szépülésünket segítő más szolgáltatások témáiban, amiket máshol nem hallhatsz. A témák izgalmasak: az orvosok megismerésén túl a jelenleg beszerezhető legfrissebb információkat kapod meg, egyetlen napon, egyetlen helyen.


 
Tudtad, hogy a plasztikai sebészet és a szépségipar az egyik legsebesebben fejlődő terület a világon? Hogy a legjobb sebészek rendszeresen vesznek részt nemzetközi konferenciákon és továbbképzéseken? Akarod tudni, hogy kik ők és milyen újításokat hoztak magukkal?

A plasztikai sebészet területén a legfontosabb dolog a tájékozottság. Megbízható információkra van szükséged, amiket nehéz beszerezni. Az internet és a baráti kör nem ad meg minden ismeretet, amire szükséged van.

Az Infonapon az előadásaikon keresztül is megismerheted a plasztikai sebészeket, de ingyenesen konzultálhatsz is velük. Válassz okosan orvost, mert egy életre szóló döntésről, a szépségedről és az egészségedről van szó!

Az expo ideje: 2019. május 25.
Helyszín: Europa Congress Center 1021 Budapest Hárshegyi út 5-7.
A nyuszi ajándéka: Április 23-án (kedd) estig megvásárolt jegyek árából 30% kedvezmény!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 990 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x