Ingyenkoncert az A38-ason - ma este!
Címlap / Ajánló / Ingyenkoncert az A38-ason - ma este!

>

Ingyenkoncert az A38-ason - ma este!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Az EUNIC Hungary és az Európai Parlament Magyarországi Kapcsolattartó Irodája élő koncertekkel, interaktív programokkal és tombolával vár minden érdeklődőt, a közelgő európai parlamenti választások apropójából május 11-én, szombaton 19 órától az A38 hajón. A rendezvény ingyenes, az este során nemzetközi (magyar, cseh, szlovák és holland) előadók fognak fellépni.  

ÉRDEMES IDŐBEN ÉRKEZNI! A részvevők között két páros A38 koncertjegyet sorsolnak ki, ami korlátlanul felhasználható 2019. június 1-e és 2019. december 31-e között. A sorsolásba való bekerülés érdekében ajánlott minél előbb regisztrálni, amit a bejárat mellett tudnak megtenni az érdeklődők.


Tomas Bocek

Az európai parlamenti választások kapcsán megrendezett számos programhoz hasonlóan, az E-Pop: „Európai pop zene a javából” rendezvénynek is az a célja, hogy részvételre ösztönözze az uniós polgárokat. Az EUNIC Hungary az európai kulturális intézetek magyarországi hálózata, az eleven, toleráns és nyitott kultúra támogatója itthon, Európában és szerte a világon. A civil társadalom támogatása és az európai nemzetek közötti kölcsönös megértés elősegítése céljából számos program megszervezésével járul hozzá a kulturális együttműködés kialakításához. Május 11-én az A38-ra látogatók számára koncertekkel és interaktív programokkal ingyenesen biztosít lehetőséget az európaiságuk megünneplésére.


Marike Jager

A szervezők arra bíztatnak minden érdeklődőt, hogy használják az esemény alatt a #szavaznifogok hashtaget. Az Instagramra posztolt, hashtaggel ellátott képekkel lehetőség lesz kikerülni az EP és az EUNIC Hungary oldalára.


Áron András Apey

Négy ország előadóit hallgathatjuk meg élőben! Marike Jager az énekes –dalszerző, gitáros és műsorvezető, egyenesen Hollandiából érkezik a színpadra. Csehországból Tomas Bocek fog zenélni az este során, aki idén az Eurovízió Dala versenyen Izraelben fogja képviselni hazáját. Harmadik külföldi fellépőként Chris Ellys érkezik Szlovákiából, „Lonely Tree” című debütáló albumát, nyolc európai országból álló turné során mutatta be. Magyarországot Áron András „Apey” fogja képviselni a rendezvényen, aki tavaly meghívást kapott a Lollapalooza fesztiválra Berlinbe, valamint már idén Groningenben az Eurosonic showcase fesztiválon is zenélt.


Chris Ellys

Facebook esemény

EUNIC Hungary

Helyszín

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x