Csillagvirágok önismereti műhely: útmutatás kreatívan és...
Címlap / Ajánló / Csillagvirágok önismereti műhely: útmutatás kreatívan és játékosan

>

Csillagvirágok önismereti műhely: útmutatás kreatívan és játékosan

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Ég és föld - csillagok és virágok. Mi köti össze őket? És miért segíthet ez az életünk könnyebbé tételében? Egy olyan önismereti műhelyt mutatunk most be, amely a csillagok és a Bach virágterápia segítségével kínál megoldásokat.  

Minden ember életében vannak olyan időszakok, amikor megtorpan a lendülete, hirtelen nem találja a helyét, vagy sorozatosan olyan események történnek körülötte, amikre nem találja a magyarázatot. Ilyenkor jól jön egy jóbarát, akinek elmondhatja, mi nyomasztja. Ha viszont ő pont nem ér rá, vagy nem tud segíteni, érdemes felkeresni olyan szakembereket, akik segítő magyarázatokkal, kreatív és vidám játékokkal vezetnek rá a megoldásra.

Ezért jött létre ez az önismereti műhely, amely a csillagok és a Bach virágterápia segítségével, sok-sok intuícióval, játékos formában kínál megoldást Neked.Legközelebb június 5-én, szerda délután lesz alkalmad részt venni a foglalkozáson Budapest belvárosában, ahol a csillagok által mutatott utak és a virágok esszenciái egy olyan különleges élményt fognak adni, amelyet semmi mással nem lehet összehasonlítani.

Téged várnak, ha
- szeretnéd tudni, mi a te utad
- bepillantanál a Bach virágterápia világába
- szeretnéd magadat jobban megismerni
- és bele mersz vágni egy nagy kalandba!

Jelentkezz időben, mert összesen 12 hely van! Meglepetésekkel és sok tudással várnak a csoport vezetői. Készülj fel, mert az életed új irányt kaphat!

A csoportot vezetik:
Berényi Mariann Bach virágterápia tanácsadó
Lages Emi asztroterapeuta

Részvételi díj mindössze 5.500,- Ft. A részvételhez előzetes regisztráció szükséges, jelentkezni a következő e-mail címen lehet: info@asztronauta.com
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1953 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x