Eddig tilos volt kamerába néznem, most viszont elvárás lesz...
Címlap / Ajánló / Eddig tilos volt kamerába néznem, most viszont elvárás lesz

>

Eddig tilos volt kamerába néznem, most viszont elvárás lesz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Ez talán a legnagyobb félelme most Éry-Kovács Zsannának. A fiatal nő amióta csak az eszét tudja színész szeretett volna lenni. Az is lett! Nem is csoda, hiszen rendező édesapja, Éry-Kovács András, mellett nőtt fel a színházban, most viszont más feladat vár rá.  

Éry-Kovács Zsanna lett AZ ÉV HOTELE új műsorvezetője. Korábban több évig volt a Nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház oszlopos tagja, láthattuk több magyar sorozatban is, de műsorvezetőként most először bukkan fel AZ ÉV HOTELE verseny házigazdájaként, aminek a héten indul harmadik évadja az RTL Klub műsorán. Új feladatáról mesélt nekünk.

 
Színésznő vagy. Ennek ellenére ez egy teljesen újfajta feladat?

Merőben az, mert azelőtt még soha nem próbáltam. Viszont mindig is nagyon érdekelt, hogy vajon, ha én lennék ott a kamerával szemben, akkor, hogyan csinálnám. Pár éve nem gondoltam volna, hogy elhagyom Nyíregyházát és ebben a szerepkörben találom magam. Akkoriban úgy terveztem, hogy életem végig ott maradok.

 
 
Akkor most miért nem a nyíregyházi színdarabokban láthatunk téged?

Eredetileg budapesti vagyok és hazahúzott a szívem. Nagyon nehéz döntés volt. Azt kívántam, hogy bárcsak hazahozhatnám egy daruval az egész épületet, a közönséget és a teljes társulatot, de nem lehetett. Nem volt egyszerű, mert mindent a nulláról kellett kezdenem, de hamar magamra találtam. Ennek most már két éve. Azóta szabadúszó vagyok, de úgy alakult, hogy nem a színházban, hanem a kamerák előtt adódott több lehetőség, így kerültem egy televíziós sorozatba is.
 

Akkor a televíziózás annyira nem idegen számodra, de mit szóltál a ehhez a megkereséshez?

Egyáltalán nem számítottam rá, meglepett. Engem korábban csak a színház érdekelt, a színpadon érzem magam igazán otthon, mindig magabiztos vagyok. Ugyanakkor a világ változik, ráadásul az embernek néha ki kell lépnie a komfortzónájából. Arról nem is beszélve, hogy bővülnek a szakmai lehetőségek is, így óhatatlanul ott találja magát az ember egy film, sorozat, reklám forgatáson, vagy egy hotelversenyről szóló magazinműsor castingján.

 
Hogy érezted magad a meghallgatáson?

Jól! Picit izgultam, nem ismertem hinni benne, hogy sikerülhet. Nem gondoltam volna, hogy én lehetek majd ennek a műsornak a házigazdája. Végül mégis engem választottak.

Mi az, ami nagy erősséged és azt gondolod, hogy ebben a műsorban tudod majd kamatoztatni?

Mivel színésznő vagyok, rengeteg szöveget kell egyik napról a másikra elsajátítani, így azt gondolom a konferálások az adások elején, közben és a végén menni fognak, vagy legalább is nagyon remélem. Az interjúkat is nagyon várom, mert az emberek és személyes történeteik mindig is érdekeltek.

Adódik a kérdés, hogy akkor mi a legnagyobb aggályod az új „szerepeddel” kapcsolatban? Van egyáltalán ilyen?

Persze, hogy van! Számomra ez egy hatalmas kihívás lesz, de abban hiszek, hogy befektetett energiával áthidalható bármilyen akadály. Talán a görcseimtől tartok a legjobban. Szeretnék laza és természetes maradni, de tudom, hogy itt nagyon sok mindenre kell majd egyszerre figyelni és koncentrálni. Furcsa és érdekes felállás lesz, mert ugye színésznőként eddig tilos volt a kamerába néznem, most viszont ez elvárás lesz. Itt a néző a partner, aki nem tud válaszolni és a közvetlen reakcióját sem látom sajnos. Izgalmas megpróbáltatás lesz az biztos, de nagyon várom.

 
 
Hogy miként debütál a bájos műsorvezető az csak vasárnap 12:45-kor derül ki. Ekkor startol ugyanis AZ ÉV HOTELE közönségszavazás harmadik évadja az RTL Klub-on. 

Hazánk egyetlen televíziós hotelversenyében most már harmadik éve a nézők választják ki Magyarország kiemelt régióiban induló szállodái közül minden év januárjában AZ ÉV HOTELE díj büszke tulajdonosát. 2017-ben Északkelet-Magyarország legjobbja, a felsőtárkányi Bambara Hotel Prémium**** , 2019-ben pedig a Budapest környéke régió győztese, a visegrádi Hotel Silvanus**** vihette haza a rangos elismerést. A közönségszavazás idén sem változik, viszont rengeteg újdonsággal készülnek a műsor készítői, ami az első adásban kiderül vasárnap.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1676 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x