Melyik szálloda legyen AZ ÉV HOTELE 2019-ben?
Címlap / Ajánló / Melyik szálloda legyen AZ ÉV HOTELE 2019-ben?

>

Melyik szálloda legyen AZ ÉV HOTELE 2019-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Vasárnap délelőtt ismét elstartol AZ ÉV HOTELE verseny harmadik évadja. Az új műsorvezető, Éry-Kovács Zsanna és a tesztelők az Alföldről mutatják be az első szállodákat.  

A 2019-es évad sok változást és meglepetést tartogat a nézők számára. Az első adásában mutatkozott be Éry-Kovács Zsanna, Az Év Hotele új műsorvezetője, aki Pataki Zitát váltotta. És ha ez még nem lett volna elég, a műsor producere, Serfőző Zsolt, beszélt a további újításokról. „Újdonság ebben az évadban az lesz, hogy az eddigi szakértői rovatokat újabbakkal egészítjük ki, így megtudnak egy-két olyan kulisszatitkot azoktól a szállodáktól is, a korábbi évadokban jól szerepeltek. Emellett a műsornak fontos újdonsága lesz, hogy változtatunk az arculaton. Sokkal szebb lesz, és egy új díj lesz ebben az évben, ráadásul egy óriási gálát fogunk rendezni, amin megkaphatja Az Év Hotele képviselője azt a díjat, amit ugye a nézők megszavaznak az évad során.” – mesélte Serfőző Zsolt, Éry-Kovács Zsannának.
 


A műsorvezetőnő a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnökével, Flesch Tamással is beszélgetett, a magyarországi turisztikáról. „A várakozások beigazolták azt, hogy az idei év is nagyon jó lehet, és minimum ugyanolyan lesz, mint a 2018-as év, de hát ezt még az évnek ebben az időszakában nehéz megmondani, hogy mi fog történni. Nagyon optimisták vagyunk, és ma szerintünk mind a belföldi, mind a külföldi turizmus szárnyal majd Magyarországon tényleg. (…) Budapesten rengeteg szálloda fog nyílni, és vidéken is több kisebb nyílik, illetve rengeteg szálloda, panzió és egyéb szálláshely fog megújulni, ami azt gondolom, hogy mind mennyiségben, mind minőségben egy újabb nagy ugrást fog hozni a magyar szállodaiparban.” – mondta bizakodva Flesch Tamás.Június 16-án, vasárnap 11:00 órakor indul a tesztelés az RTL Klubon AZ ÉV HOTELE műsorban. Az alföldi régió első két szállodáját mutatja majd be Éry-Kovács Zsanna és egy friss szerelmespár. Timi és Attila március óta alkotnak egy párt, mindketten túl vannak már egy házasságon. Még sosem töltöttek el együtt ennyi időt kettesben, és kapcsolatukat ezen a hétvégén szeretnék megerősíteni.

A versenyben induló szállodák közül a legjobbat, a nézők választják ki. A közönségszavazás a műsor hivatalos oldalán zajlik, ahol először az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleire lehet szavazni, majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3258 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x