Családbarát programok Gyenesdiáson
Címlap / Ajánló / Családbarát programok Gyenesdiáson

>

Családbarát programok Gyenesdiáson

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-22

A Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujában, Gyenesdiáson számos program várja a szórakozoni vágyókat. Bármilyen is az érdeklődési köröd, itt biztosan találsz neked megfelelő programot. Lesz lélekgyógyászat és borozás is. A paletta tehát rendkívül széles.  

Igazi programdömping lesz a következő hetekben. Alábbiakban ajánljuk a soron következő rendezvényeket, programokat, melyekre mindenkit szeretettel vár Gyenesdiás, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfaluja!Június 27-30. GYÖNGY – Gyenesdiási Önkéntes Gyógyító Napok a Nagymezőn.


Az ingyenes gyógyító faluban a békességre törekvés, a test-lélek-szellem harmóniájának megteremtése kerül középpontba előadások, meditációk, szakavatott gyógyítók és mozgásterapeuták segítségével.


Június 28-29. Kosaras hétvége a Pásztorházban a Kosárfonó szakkör szervezésében


Június 29-től animátoraink a Diási Játékstrandon minden nap változatos programokra invitálják a gyerekeket, a mozogni, sportolni vágyókat. A Gyenesi Lidóstrandon is heti rendszerességgel várják a gyerekeket játékos foglalkozásokra minden szombaton, hogy ne csak a fürdés-napozás nyújtson élményt.


Július 1. Egészségsor a Gyenesi Lidóstrandon.


18 órakor Tanzánia csodás tájai címmel Nagy Diána és Prof. Dr. Müller Imre előadása a Községházán
Július 6-7. Gyenesdiási Keszegfesztivál


Vidám zenés gasztro hétvége keszegsütéssel, főzőversennyel, zenei programokkal, játszóházzal és vásárral a Gyenesdiási Piac és Rendezvénytéren Szombaton halászléfőző verseny, melyet Nádas György „közvetít”. Gyerekeknek Varázshangok Játszóház, Portéka színpad mesés komédiája, 20 órától Vasárnapi Fiúk koncert, végül a Helios zenekar tánczenés estje várja a vendégeket. Vasárnap a Magyar Hagyományőrző Faművesek mesterség bemutatója, majd a Zalaapáti harmonikások műsora, 20 órától Máté Péter és Szécsi Pál dalest az LP Vokál előadásában, végül a Start együttes bulizenéje szórakoztatja a közönséget. Mindkét nap lesz finom sült keszeg, a piacon helyi és környékbeli kézművesek, termelők portékái kaphatók. A szombati halászléfőző versenyre még várják a jelentkezőket! (Felhívás mellékelten)
Július 8-12. Ikonfestő tábor Zolcsák Miklós vezetésével.

(A készülő munkákból 16-án kiállítás nyílik a Községházán.)


Július 8-15. Futócéllövő Európa Bajnokság a Sportlőtéren 


Sportlövészet rajongóknak, szurkolóknak TELITALÁLAT. A bajnokságon 30+30, 40 vegyes, valamint vegyes-páros versenyszámokban mérik össze tudásukat a résztvevők. Újdonság a versenyen, hogy hazánkban először fognak SIUS ASCOR számítógépes céllapon versenyezni az indulók. Segítségével a helyszínen és az interneten minden érdeklődő valós időben követheti nyomon a verseny alakulását.


Július 10. 18.30: Majoros Katalin alternatív lélekgyógyász előadása a Művelődési Házban


Július 11-14. Gyenesdiási Bornapok


Borutca, népművészeti és kézműves vásár, kulturális programok, folklór és gyerekműsorok, játszóház, koncertek, esténként utcabál Csütörtökön folklórműsor, utána buli a Silver Banddel.
Péntek este Európa Kiadó koncert, majd a Helios várja a táncoslábúakat. Szombaton a Jóvilágvan zenekaré a főszerep, este pedig együtt bulizhatunk a Fantasy együttessel. Vasárnap Steve Taylor pánsíp művészt operett és nóta műsor követi, utána pedigtánczene a Start tánczenekarral.
22 órakor tűzijáték a Kárpáti korzón. A Bornapok látogatása természetesen in-Gyenes!


Július 14. Roncsderbi OB autós sportrendezvény


Egész nap látványos programokkal a gyenesdiási off road pályán 9 órakor gépátvétel, 10 órától szabadedzés, majd 11-től izgalmas futamokat láthatnak következő kategóriákban: Ifjúsági, Épített, Lada, Széria kicsi, Széria közép, Széria nagy, Ütközéses, Amatőr, Női, Szuper, Szerelői. 


Július 20. Los an Gyenes Rockabilly életérzés 

 

Csodaszép autókkal, pörgős zenével a Kárpáti korzón Idén újabb időutazásra várnak minden érdeklődőt Amerika 50-es éveibe, a hős korszakba, a Rockabilly US autós és motoros fesztiválra. Látványos program csodaszép autókkal és remek, pörgős muzsikával. Álmainkban Amerika.... Az egyedülálló rendezvényen a magyar tenger partján a Balaton nyugati csücskén, Gyenesdiáson találkozhatnak az érdeklődők a vegytiszta Nemzetközi Old Rockabilly zenét játszó bandákkal, őrült lázadó rockabilly arcokkal, tonnányi hajzselével, Pin Up csajokkal és az amerikai járműipar csodáival, országúti cirkálóival: Cadillac-kel, Oldsmobillal, Chevrolettel.


Részletes programok a linkek alatt, a mellékelt plakátokon, továbbá a teljes programkínálat megtekinthető a www.gyenesdias.info.hu oldalain, facebook oldalunkon, illetve érdeklődjön a Tourinform irodában!

Bármilyen kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésre! A szervezők nevében is üdvözlettel Gyenesdiásról, a Nyugat-Balaton családbarát üdülőfalujából.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1214 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x