Jubilál az ország legnagyobb kerti partija
Címlap / Ajánló / Jubilál az ország legnagyobb kerti partija

>

Jubilál az ország legnagyobb kerti partija

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-24

Rengeteg szülinapi meglepetéssel és soha nem látott mennyiségű ajándékkal készülnek a szervezők a 10. AlteRába Fesztiválra. A körmendi Rába-parton idén visszatér a nagy sikerű Dívák Napja, a hétvége pedig a rockzene kedvelőié lesz.  

Még pár nap, és kezdődik a 10. AlteRába Fesztivál!

2019. július 9. és 13. között a körmendi Rába Szabadidőcentrumban az ünnep alkalmából több, mint ezer ajándékot osztanak szét a koncertek látogatói között, az öt nap alatt különösen nagy értékű nyeremények is gazdára találnak. A tizedik fesztiválra a fellépők szintén sok-sok meglepetéssel készülnek, többek között Beck Zoli, Likó Marci és Müller Péter Sziámi hoznak különleges köszöntő műsort Körmendre. A zenekarok közül sokan másnapig a városban maradnak, így a látogatók a koncertek utáni bulikon is találkozhatnak kedvenceikkel.A nyitónapon, július 9-én a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company és a Zaporozsec lép színpadra. Másnap a hagyományos „alterábás” hangulatot a 30Y, az Intim Torna Illegál, a Kaukázus és a Kiscsillag biztosítja. Csütörtökön visszatér a régi, óriási sikerű Dívák Napja, amelyen a Magashegyi Underground, az Anna and the Barbies, a Péterfy Bori és a Love Band, valamint a Firkin lép fel. A péntek az elmaradhatatlan bandáké, így a Vad Fruttik, a Müller Péter Sziámi And Friends és a Pál Utcai Fiúk játszik, de koncertezik a Belga is. Az AlteRába zárónapja, a szombat a keményebb zenét kedvelőké lesz, a rockos esten Ossian, Road, Fatal Error, Depresszió és AC/DP a kínálat.

A szülinapos AlteRábán délutánonként fiatal, feltörekvő zenekarok kapnak bemutatkozási lehetőséget. Ezeket a koncerteket ezúttal is térítésmentesen lehet látogatni. Az ország legnagyobb kerti partijának öt napja alatt – a hagyományoknak megfelelően – több jótékonysági megmozduláson vehetnek részt a fesztiválozók. Az AlteRába ismét vendégül látja a Rum Kastélyban élő szociálisan hátrányos helyzetű fiatalokat, akik a Bagossy Brothers Company tagjaival is szeretnének találkozni. Az évek során kialakult jó kapcsolatnak köszönhetően a helyi Szociális Szolgáltató és Információs Központ ellátottjainak csoportja szintén több alkalommal tiszteletét teszi a Rába-parton.

Erdélyi Rolika gyógyulását ugyancsak hosszú évek óta támogatja az AlteRába. A kisfiú ezúttal nem csak vendég, hanem fellépő is lesz, hiszen július 12-én, 20.50-kor Esti Mesét mond a nagyszínpadon. Rolika ezzel az eddigi támogatásokat szeretné megköszönni a fesztiválozó közönségnek.

A 4 és 5 napos, elővételi bérletekhez vasárnapig még hozzá lehet jutni a tixa.hu oldalon. Felnőtt kísérettel 12 éves korig a belépés ingyenes.

A városban – közkívánatra – idén ismét fesztiváltaxi működik, a szolgáltatás fix tarifával vehető igénybe. A GYSEV Zrt. és az AlteRába Fesztivál megállapodása alapján 50 százalékos kedvezménnyel utazhatnak a körmendi zenei program látogatói a vasúttársaság járatain. Az odaút mellett a visszaútra is szól az akció, ami akkor már a fesztiválon kapott karszalaggal vehető igénybe.

Az idei esztendőben is Fesztiválrádió sugároz a városban és a környéken. A körmendi csatornán az AlteRába ideje alatt a legfrissebb fesztiválhírek és a legjobb AlteRábás zenék szólnak. A Körmend FM műsorát a 99,8 MHz-es frekvencián, vagy a www.kormendfm.hu oldalon lehet hallgatni.

A 10., jubileumi AlteRába július 9-én, kedden veszi kezdetét a körmendi Rába Szabadidőcentrumban. A részletes programot itt találjátok!   Az AlteRába Fesztivált a Nemzeti Kulturális Alap támogatja.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x