Befejezéséhez érkezett az utóbbi idők egyik legnépszerűbb...
Címlap / Ajánló / Befejezéséhez érkezett az utóbbi idők egyik legnépszerűbb fantasyje

>

Befejezéséhez érkezett az utóbbi idők egyik legnépszerűbb fantasyje

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-30

Ed McDonald Éjszárny című fantasyje tavaly októberben jelent meg Magyarországon, és a kötet annyira népszerű lett az olvasók körében, hogy kilenc hónappal később már a trilógia befejező kötete érkezik.  

Július 30-án várható a Kárhozat című zárása A holló jele-trilógiának, amiben mindennél nagyobb veszély leselkedik az ismert világra, az istenek a végső össze-csapásra készülnek. McDonald részint grimdark elemekből, részint horror elemekből építkező sötét, komor története világszerte nagy sikernek örvend, mostanra több mint tíz országban elkeltek a kiadási jogok, a kötetek egységes, magas színvonala pedig egyértelműen jelzi, hogy új nagy alakja van a fantasynek, akinek munkásságát érdemes mostantól kiemelt figyelemmel követni.A köztársaságot védő Névtelenek hatalma megtört: a Peremet, a köztársaság és a halhatatlan Mély Királyai közötti utolsó védvonalat végzetes katasztrófa sújtotta. Könyörtelen vörös esőzések árasztják el a vidéket, a homályban új szörnyetegek híznak a félelmen. Az Éjszárny parancsnokait egyesével vadásszák le, és még a halhatatlanoknak is meg kell tanulniuk a halál jelentését. A Mély Királyainak egyre nő az ereje, és készen állnak az utolsó nagy ütközetre.

Ryhalt Galharrow, az Éjszárnyak vezetője azonban távol van mindettől. A Kárhozat sosem látott mélységeibe merészkedett. A végtelen és fertőzött sivatag lénye a testébe költözött, megváltoztatta, és most a múltjának szellemei mindenhová elkísérik. Még a sötétség szívébe vezető, mindent eldöntő küldetésre is, aminek a tétje a világ fennmaradása.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x