Július HÓNAP HOTELE egy sümegi szálloda lett
Címlap / Ajánló / Július HÓNAP HOTELE egy sümegi szálloda lett

>

Július HÓNAP HOTELE egy sümegi szálloda lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-02

Most hétvégén befejeződött az AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor közönségszavazása az Észak-Dunántúl régióban. A nyertes szálloda már a készül a fináléra.  

Akik figyelemmel követték a szavazást láthatták, hogy a verseny egész héten izgalmas volt a hat észak-dunántúli szálloda között. A legszorosabb versengés a második és a harmadik helyezett között alakult ki.

Végül a voksaitok alapján 2019-ben az Észak-Dunántúl régió legjobbja a Hotel Kapitány Wellness****superior  lett. Ez a döntőbe kerülő hotel a szavazók 41 százaléka szerint a legméltóbb a régió legjobbja, azaz A HÓNAP HOTELE címre. Ami azt jelenti, hogy ez a szálláshely a másik hat régió győztesével együtt már biztosan ott lesz az évad végi fináléban, ahol a voksolók által kiválasztott hotelek küzdenek majd meg AZ ÉV HOTELE címért.
 

 Az Észak-Dunántúl ezüstérmese a tatai Kristály Imperial Hotel**** lett. A harmadik helyet ebben a hónapban pedig a győri Golden Ball Club**** zsebelte be. Az előbbi a voksolók 16, míg utóbbi a 14 százalékának tetszett a legjobban.
 
Ebben a hónapban már új szállodákról kell döntenie a nézőknek.
 

A megmérettetés tovább folytatódik augusztusban is, a Budapest környéke régióban. Most vasárnap a műsorvezető, Éry-Kovács Zsanna és a műsorba jelentkező hoteltesztelők két szállodát próbáltak ki.

Andrea és Nóra 25 éve barátnők. Nóra, aki amúgy nagy szervező hírében is áll, elhatározta, hogy születésnapja alkalmábólegy igazán remek ajándékkal lepi meg barátnőjét: felfedezik azt a régiót, ahol még Andrea sosem járt. Ha lemaradtál a műsorról, de kíváncsi vagy rá, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját az RTL Most!-on.

 
Voksolj Te is a Budapest környéke régió első induló hoteleire!
 
Hotel Visegrád****

A Hotel Visegrád jelenlegi formáját 2011-ben befejeződött bővítés során nyerte el. Jelenleg 73 szobával, wellness részleggel, bowling pályákkal, konferencia termekkel várja vendégeit. Programjaikon és valamennyi szolgáltatásuk során komoly hangsúlyt fektetnek arra, hogy szállóvendégeik érezzék azt a családi hangulatot, melynek összetartó ereje segítségével felépülhetett Visegrád egyik legszebb szállodája. A hotel szolgáltatásai közé tartozik az éjszakai wellness-használat, az erdei túrák, vagy akár a reptéri transzfer.

További részletek: ITT Tó Wellness Hotel

A fővárostól egy órányira, Nógrád megyében, a Bánki-tó partján fekvő Tó Wellness Hotel nagy szeretettel várja felfrissülésre és kikapcsolódásra vendégeit. A wellness szálloda 58 légkondicionált szobával rendelkezik, amelyek között kétlégterű családi- és mozgáskorlátozottak részére kialakított szobák is helyet kaptak. A Classic és Deluxe szobák teraszáról csodálatos panoráma tárul a Bánki-tóra. A természetes megvilágítású, technikai eszközökkel tökéletesen felszerelt különtermeik pedig alkalmasak céges tanácskozások, továbbképzések megtartására, és családi rendezvények lebonyolítására is.

További részletek: ITT
 
 
Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!
 

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Voksolni megéri, hiszen aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta.

 

Most vasárnap a Budapest környéke régióban folytatódik a szállodák közötti verseny

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás újabb epizóddal jelentkezik vasárnap az RTL Klubon 11:45-kor. A műsorban Hanna és Bánk – akiket két éve már láthattunk Az Év Hotelében – először az Jankovits Kúria Wellness Hotel****-t, majd Vár Hotel Kastélyszállót tesztelik le.

 
 

Hanna és Bánk, 7 éve alkot egy párt, és két éve már teszteltek AZ ÉV HOTELE című műsorban szálláshelyeket. Akkor a lány elmondta, hogy ez az első igazi kapcsolata, és nagyon szeretné, ha szerelmük tovább fejlődne. Ennek a közös hétvégének az lett az eredménye, hogy összeköltöztek és vettek egy közös kutyát is. Viszont lehet, hogy ezen a hétvégén is egy újabb mérföldkőhöz ér kapcsolatuk... Ha érdekel, hogyan alakult a fiatalok közös hétvégéje, akkor mindenképpen nézd meg AZ ÉV HOTELE vasárnapi adását 11:45-kor az RTL Klubon.

 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klub-on az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x