A Budapest környéke régió legjobb hotele Visegrádon található...
Címlap / Ajánló / A Budapest környéke régió legjobb hotele Visegrádon található

>

A Budapest környéke régió legjobb hotele Visegrádon található

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

Vasárnap délben véget ért az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTELE című televíziós műsor közönségszavazása a Budapest környéke régióban. A szavazók döntése alapján egy visegrádi szálloda került be a döntőbe a legjobbak közé.  

Az eredmények összesítése után a Hotel Visegrád**** lett augusztus HÓNAP HOTELE, azaz a Budapest környéke régió legjobbja. Ez a szálloda a szavazók 44 százaléka szerint a legméltóbb a régió legjobbja címre. Ami annyit jelent, hogy ez a hotel csatlakozhat a döntősök táborához, hogy aztán 2020. januárjában mind a heten megküzdhessenek majd AZ ÉV HOTELE címért és annak díjáért.

 
 


A verseny második helyezettje a Jankovich Kúria Wellness Hotel****, míg a harmadik a Hotel Juventus*** lett. Az ezüstérmes ráckevei hotel a szavazók 19 százalékának tetszett a legjobban, míg a harmadik helyen végző szálloda a voksok 13 százalékát gyűjtötte be.

Szeptemberben már az északkelet-magyarországi hotelekről kell döntenie a szavazóknak!
 

A verseny lassan a feléhez ér, hiszen már három régióban sikerült megválasztani a voksolóknak az adott régió legjobb szállodáit. Még négy régió bemutatása hátra van. Szeptemberben a műsorvezető, Éry-Kovács Zsanna és a tesztelők összesen nyolc szállodát véleményeznek majd. Az új régió első két indulóját most vasárnap ti is láthattátok. AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódjában egy pár, Angéla és Tamás segített a szállodák tesztelésében.

 
 

Angéla és Tamás hat éve vannak együtt. Közös barátjuk révén egy szórakozóhelyen találkoztak és azonnal érezték a kölcsönös szimpátiát, a vonzalomból pedig szerelem lett. Azt mondják nagyon egy hullámhosszon vannak. Kimondják egymás gondolatait, és ugyanazokért rajonganak. Például a hobbijuk is közös. A múlt hétvégi adásban is láthattátok, hogy közös szenvedélyük a fotózás. A forgatás alatt rengeteg képet készítettek, mellette pedig értékelték a hoteleket és azok szolgálatatásait. Ha nem láttad, AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását, de kíváncsi vagy hogy tetszett Angéláéknak az erdőbényei és az egri szálloda, akkor nézd vissza a műsort bármikor az RTL Most!-on.

 

Voksolj Te is az északkelet-magyarországi régió első indulói szállodáira

 
Hotel Eger & Park****

A négycsillagos szálloda Eger történelmi központjában, a Dobó tértől csupán pár perc sétára, karnyújtásnyira a város legfőbb nevezetességeitől, a Gárdonyi Géza Színház mellett található. A hotelt egy park veszi körbe, melynek egyik végében a strand és a gyógyvízéről híres Török fürdő található. A szálloda két jól elkülöníthető épületből áll. Az egyik a Park Hotel**** épületszárny, amelynek műemlék jellegű épülete közel száz éve szolgálja a város idegenforgalmát. A polgári hangulatú barokk stílusú épületből zárt folyosón keresztül juthatnak el a vendégek a másik szárnyba, a Hotel Eger****-be, amit a modernebb, dízájnosabb stílus kedvelői részesítenek előnyben. Itt található a recepció, a wellness és gyógyászati részleg is. Emellett a szállodában egészségközpont, edzőterem és a magyaros konyha remekeit felsorakoztató étterem is van.

További információ: ITT 
 

 

 
Magita Hotel és Étterem

Falusi közeg, csend és nyugalom, barátságos mosolygós emberek, mindez jellemző arra a kis településre, ahol a Magita Hotel és Étterem található. Erdőbénye, Tokaj-Hegyalja egyik legrégebbi településének főterén fekszik ez a családias hangulatú szálloda. Kényelmes és otthonos szobák, valamint konyhával felszerelt több légtérű apartmanok közül választhat a vendég. A hotel területén szabadtéri medence, szauna, pezsgőfürdő és tekepálya biztosítja az önfeledt kikapcsolódást. Az étteremben a magyaros konyha szerelmesei érzik majd jól magukat, ahol igazi falusi ízeket kóstolhat az ember. Az aktív kikapcsolódási lehetőségek is adottak. Érdemes kerékpárral bejárni a környéket, és ellátogatni egy boros pincébe. Ha pedig esti kikapcsolódásra vágynátok, akkor célszerű igénybe venni a szálloda hangulatos nyári teraszát vagy a pincében található bárt.

További információk: ITT 
 

 
Szavazatoddal wellness hétvégét nyerhetsz!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Voksolni megéri, hiszen aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatát leadta. Minden szavazat számít, hiszen ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió, azaz A HÓNAP HOTELE, majd AZ ÉV HOTELE.

 
 

AZ ÉV HOTELE szálloda tesztelői most vasárnap továbbra is Északkelet-Magyarországon próbálnak ki a szállodákat

 

Ezúttal egy család életébe nyerhettek majd betekintést. Gábor, Orsi és a gyerekek a műsorvezetővel, Éry-Kovács Zsannával a sódombjáról és borairól híres Egerszalókra utaznak el. Elsőként a Thermál Park Egerszalók ****-ban majd a Villa Cuvée-ben próbálnak ki és értékelnek szinte mindent. Kapcsoljatok tehát vasárnap 12:15-kor az RTL Klub-ra.

 

 

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klub-on futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1147 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x