Vajon a sorsunk tényleg meg van írva a csillagokban?
Címlap / Ajánló / Vajon a sorsunk tényleg meg van írva a csillagokban?

>

Vajon a sorsunk tényleg meg van írva a csillagokban?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Bűbájos romantikus történet Jojo Moyes és Marian Keyes rajongóinak: Minnie Darke most megjelent könyve, a Megmondják a csillagok.  

Nick, a jóképű és pályája elején álló színész hisz abban, hogy sorsunk ott van megírva a csillagokban. Justine, a lelkes és igyekvő újságíró szerint viszont kizárt. Nick és Justine gyerekként jó barátok voltak, és felnőttként is van közös pont az életükben: Nick semmit sem tesz úgy, hogy előtte ne tájékozódna az Alexandria Park Star magazin horoszkóprovatából, Justine pedig ennek a magazinnak az újságírója.

Hogy magára vonja a fiú figyelmét, Justine úgy dönt, hogy belejavít itt-ott Nick horoszkópjába, mielőtt az nyomtatásba kerülne. Hiszen ez csak egy horoszkóp. Ugyan mi baj származhatna egy-két apró módosításból?

A Megmondják a csillagok megindítóan kedves történet egy szerelmes lány meggondolatlan asztrológiai kalandozásairól, a barátságról, az esélyekről és arról, hogy milyen praktikákkal próbálunk kedvező döntéseket kicsikarni a sorstól olyan helyzetekben, amelyekben kudarcra van ítélve a józan ész.„Ha egy asztrológus elkészítette volna a pici Nick születési horoszkópját, már a születése napján meg tudta volna mondani, hogy ebből a gyermekből eredeti, majdhogynem különc, ugyanakkor kreatív és gondoskodó felnőtt lesz, akkora versenyszellemmel megáldva, hogy a testvérei inkább esznek majd kelbimbót éjjel-nappal, mint hogy egyszer is leüljenek Monopolyt játszani vele. Hogy imádni fogja a kosztümös partikat, és hazavisz majd minden kivert kutyát meg bolhás macskát, ami az útjába kerül.

Ugyanez az asztrológus talán mosolyogva jósolta volna meg, hogy Nick, tizenéves korától kezdve, őszintén hinni fog a csillagokban, és örömmel tölti majd el, hogy Vízöntőnek születetett – egy olyan csillagjegyben, amelyet ő mindig az innovatív és kreatív gondolkodással, a nyárral, a zenei fesztiválokkal és a pacsulitól és szextől bűzlő, lázas, fiatal hippikkel fog azonosítani.

Nick születése napján azonban egy szál asztrológus sem volt a közelben; az egyetlen személy, aki bármiféle, asztrológián alapuló jóslatot tett az újszülöttről, az Joanna és Mark barátja, Mandy Carmichael volt. Mandy – a regionális tévéállomás időjárás-jelentésének gödröcskés arcú üdvöskéje, sugárzóan boldog friss házas, Abba-fanatikus, egyébként Iker – mint jó tündérkeresztanya, a munkából egyenesen a kórházba ment. Az arcán már repedezni kezdett a vastagon felvitt alapozó, és a tűsarkai meg-megbicsaklottak a karjában tartott, hatalmas plüssmackó és a szupermarketben vásárolt, terebélyes krizantémcsokor súlya alatt. A maci hamarosan egy székben találta magát, a krizantémok egy épp kéznél lévő befőttesüvegbe kerültek, míg Mandy, tűsarkúját lerúgva, a barátnője újszülöttjét ringatta végtelen óvatossággal a kismama ágya mellett.”

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1324 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x