Aya, avagy egy színekből épült absztrakt világ
hirdetés
Címlap / Ajánló / Aya, avagy egy színekből épült absztrakt világ

>

Aya, avagy egy színekből épült absztrakt világ

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Szücs Kata egyedi látásmóddal bíró művész, képein érzések, emlékek, az emberi lélek darabkái köszönnek vissza. Pénteken nyílik kiállítása Budapesten.  

 

Rendezvénynaptár


2019. október 4-én, pénteken 18 órakor lesz Szücs Kata AYA c. kiállításának megnyitója, Szepes Hédi művészettörténésszel és Szabó Csillával, a tárlatnak helyet adó intézmény igazgatójával, gitáron közreműködik Tommy Furrier.

Szücs Kata alkotóművésznek nevezi magát, akinek a színek az eszközei. Egész élete egy kérdés körül forog: „A színek valójában milyen hatással vannak az emberre, mit mozdít meg, milyen érzéseket, emlékeket idéz meg egy színnek a használata? Lelkünk mely darabjáért melyik szín felel?” 

Első tudatos elmélyülése Újváry Évának köszönhető, aki végig vitte őt egy „Liane Collot d’Herboi” féle Fény-Szín-Sötétség festésterápián. Ezt követően került a Modul Art Academy festő képzésére, ahol Sebestyén János volt a mestere.

„Elképesztő, hogy csak ülök egy szinte üres szobában, és találok egy világot. Ez a világ gazdag, váratlan tulajdonságai vannak, és nem tudjuk, mire bukkanunk legközelebb. Hogyan lehetséges mindez? Képtelen vagyok felfogni. Nem értem, mit jelent. Nem tudom, hogy van-e egyáltalán ilyen absztrakt világ. Arra hajlok, hogy nincs, és becsapjuk magunkat. John Horton Conway szavai mutatják meg igazán, hogyan is létezem, élek az absztraktban" – vallja Szücs Kata.

A kiállítás megtekinthető 2019. november 24-ig a Corvin Művelődési Ház Kamara Galériájában (Bp. 1165, Hunyadvár u. 43/c).
 
 
[ 487 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x