Hat északkelet-magyarországi szálloda küzd meg A HÓNAP HOTELE...
Címlap / Ajánló / Hat északkelet-magyarországi szálloda küzd meg A HÓNAP HOTELE címért

>

Hat északkelet-magyarországi szálloda küzd meg A HÓNAP HOTELE címért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, AZ ÉV HOTELE egy újabb fejezet végéhez érkezett. Most vasárnap délben az északkelet-magyarországi régióban is véget ér a verseny.  

A végeredmény – ahogy már megszokhattátok – tőletek függ, hiszen most is a Ti szavazatitok döntenek ezeknek a szálláshelyeknek a sorsáról. Vagyis, hogy melyik nyeri meg A HÓNAP HOTELE címet, amivel bejuthat az év végi fináléba. Szavazni itt (https://www.facebook.com/azevhotele/ ) lehet.

Hogyan dől el, hogy melyik hotel a régió legjobbja?

A már harmadik éve futó televíziós hotelverseny, AZ ÉV HOTELE idén 40 szállodát mutat be a nézőknek, a műsorba jelentkező hoteltesztelők segítségével. A 40 szálloda hazánk hét turisztikailag kiemelt régiójában található. Már megvan az alföldi, az észak-dunántúli, és a Budapest környéke legjobbja, most az Északkelet-magyarország indulóiról kell dönteni. Ezek a szálláshelyek természetesen a korábban megszerzett voksaikat nem veszítették el, most vasárnapig csak tovább gyűjthetik ezeket. Viszont ez nem jelenti azt, hogy megnyugodhat az ember, mert a szavazás mindig nagyon szoros. Érdemes tehát az utolsó voksodat odaajándékozni kedvenc szállodádnak. Ezzel egyrészt közelebb juttattod azt a döntőhöz, másrészt, ha szavazol, akkor az értékes nyeremények egyike a Tiéd lehet. Nem emlékszel mind a hat szállodára? Nem baj. Menj fel az RTL Most!-ra és nézd vissza AZ ÉV HOTELE múlt heti összefoglaló epizódját.

Tőled is függ, hogy melyik szálloda lesz szeptemberben az északkelet-magyarországi régió legjobbja!

Hotel Eger & Park****
A négycsillagos szálloda Eger történelmi központjában, a Dobó tértől csupán pár perc sétára, karnyújtásnyira a város legfőbb nevezetességeitől, a Gárdonyi Géza Színház mellett található. Az épületet egy park veszi körbe, melynek egyik végében a strand és a gyógyvízéről híres Török fürdő magasodik. A szálloda két jól elkülöníthető épületből áll. Az egyik, a Park Hotel**** épületszárny, ami egy olyan műemléknek nyilvánított épületben kapott helyet, amely közel száz éve szolgálja a város idegenforgalmát. A polgári hangulatú, barokk stílusú épületből zárt folyosón keresztül juthatnak el a vendégek a másik szárnyba, a Hotel Eger****-be, amit a modernebb stílus kedvelői részesítenek előnyben. Itt található a recepció, a wellness és gyógyászati részleg is. Emellett a szállodában egészségközpont, edzőterem és a magyaros konyha remekeit felsorakoztató étterem is van.
További információ: ITT 


Magita Hotel és Étterem
Falusi közeg, csend és nyugalom, barátságos mosolygós emberek, mindez jellemző arra a kis településre, ahol a Magita Hotel és Étterem található. Erdőbénye, Tokaj-Hegyalja egyik legrégebbi településének főterén fekszik ez a családias hangulatú szálloda. Kényelmes és otthonos szobák, valamint konyhával felszerelt több légtérű apartmanok közül választhat a vendég. A hotel területén szabadtéri medence, szauna, pezsgőfürdő és tekepálya biztosítja az önfeledt kikapcsolódást. Az étteremben a magyaros konyha szerelmesei érzik majd jól magukat. Igazi, falusi ízeket kóstolhat az ember. Az aktív kikapcsolódási lehetőségek is adottak. Érdemes kerékpárral bejárni a környéket, és ellátogatni egy boros pincébe. Ha pedig esti kikapcsolódásra vágynátok, akkor célszerű igénybe venni a szálloda hangulatos nyári teraszát vagy a pincében található bárt.
További információk: ITT 


 
Thermál Park Egerszalók****
A családias hangulatú négycsillagos szálloda a város zajától távol, csendes, nyugodt környezetben, a sódomboktól néhány percnyi távolságra fekszik. A hotelben szobák, tágas konyhával felszerelt apartmanok, vendégházak és kemping is a vendégek rendelkezésére áll. A szobák többségéből fantasztikus kilátás nyílik a környező erdőkre. A Thermál Park Egerszalók****-hoz tartozó hatalmas zöld kertben a gyerekeket játszótér, a sütögetni szerető szállóvendégeket pedig grillezési lehetőség várja. Az udvaron a szabadtéri-, és gyógyvizes medencében is megmártózhatnak az itt-tartózkodók, továbbá napozhatnak a pihenőágyakon, de ejtőzhetnek a gőzfürdőben és gondtalanul használhatják a szaunát is. Az aktív programot kedvelőket pedig darts, pingpong, vagy kerékpározási lehetőség várja.
További részletek: ITT 


Villa Cuvée
A négy épületből álló villa komplexum az egerszalóki gyógyfürdőtől körülbelül 2 km-re, 2019. januárjában nyitotta meg kapuit. A házak különlegessége, hogy mindegyik szobája erkélyes, és a bor tematikájára rendezték be ezeket. A villa nem csak két, hanem négy fő elszállásolására is alkalmas apartmanokkal is rendelkezik, családoknak tehát abszolút ideális. A gyerekekkel érkezőknek egy 57 m2-es beltéri játszótér is rendelkezésre áll, amit a kicsik minden bizonnyal nagyon élveznek majd. A picik nagy kedvence az óriás spirál csőcsúszda, a labdatenger és a trambulin, de nagyon jól leköti őket az udvaron található játszótér is, ahol akár grillezni és bográcsozni is tudnak a felnőttek. Mindemellett az egyik épületben egy nyolc fő befogadására alkalmas finn szauna is elhelyezésre került, ami a felnőttek nyugodt pihenését szolgálja.
További részletek: ITT 


Korona Hotel****
A szálloda Nyíregyháza belvárosában, a város főterén található. A műemlékké nyilvánított, 120 éves épület a belváros egyik gyöngyszeme, amely mindig is vendéglátóhelyként funkcionált. Még Bartók Béla is megfordult a falai között, koncertet adott abban a teremben, ahol rendszeresen bálokat rendeztek a városi polgároknak. Sőt ebben az épületben gyulladtak fel először a város elektromos lámpái is. A szállodában hangulatos söröző, a magyar konyha remekeit felsorakoztató étterem és elegáns pizzéria is található. A fekvéséből adódóan kiváló szálláshely lehet azok számára, akik a városi látnivalók és a megye felfedezésére adják fejüket.
További részletek: ITT 


Mesés Shiraz Hotel
A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammamm kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.
További részletek: ITT


 
Zsóry Hotel Zen & Spa
A családok számára is ideális szálloda – a matyó népművészetéről ismert – Mezőkövesd belvárosától cirka 4 km-re, a gyógyvízéről híres Zsóry Gyógy-, és Élményfürdőtől csupán 5-6 perc sétányira található. A hotelhez 100 fős étterem, wellness részleg és zárt parkoló is tartozik. A hely két konferenciatermének köszönhetően, alkalmas esküvők, csapatépítő tréningek és egyéb rendezvények megtartására. Az étteremben a magyar és nemzetközi konyha fogásait, illetve egészségkímélő specialitásokat is megkóstolhat a szállóvendég. A Zsóry Hotel Zen  Spa nagy erőssége az a wellness részleg, ahol feszített víztükrű beltéri medence, kellemes hőmérsékletű pezsgőfürdő, sókabin, infra-, és finn szauna, valamit kényeztető masszázsok biztosítják a felhőtlen kikapcsolódást. Aki pedig a pihenése alatt szívesen foglalkozna testedzéssel, a profi gépekkel felszerelt fitneszteremben megteheti.
További részletek: ITT 


 

Hotel Pangea****
A négycsillagos szálloda Nyíregyháza legkedveltebb üdülőövezetében, Sóstógyógyfürdőn található. A hely egyedisége, fekvésében rejlik, hiszen a hotel az Európa szerte ismert, Nyíregyházi Állatpark területén helyezkedik el. Tehát, akik úgy döntenek, eltöltenek itt néhány éjszakát, azt már most borítékolhatják, hogy a gibbonok ricsaját és a fókák üvöltését minden bizonnyal hallani fogják. A szállodába érkező vendégeknek korlátlan átjárása van a 30 hektáros tölgyerdőben lévő, 5000 állatot és több mint 500 fajt bemutató állatkertbe, melynek teljes felfedezésére egy nap biztosan nem elég. Az állatok megtekintésén túl földtörténeti utazáson is részt vehetnek a vendégek. Igazi kuriózumnak számít a hotel halljában található Életfa, mely Magyarország legnagyobb beltéri szobra, és természetesen ez is mint itt minden, az állatokról szól. A különböző állatokról elnevezett szobákban a természet közelsége teljes luxusban érhető el.
További részletek: ITT 


 

A hét utolsó napján már a Balatonról jelentkezik a műsor

AZ ÉV HOTELE októberi epizódjai egytől-egyig balatoni szállodákat mutat majd be, adásonként kettőt, azaz összesen hat szálláshely verseng majd ebben a hónapban a régió legjobbja címért.

Vasárnap Tünde, Ernő és fiaik utaznak el a magyar tengerre a műsorvezetővel, Éry-Kovács Zsannával. Először a balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superior  majd a siófoki CE Plaza Hotel****  látja őket vendégül. A család hosszú ideje nem nyaralt együtt, így ez a két napos hétvége semmi másról nem fog szólni, csak róluk, a pihenésről, na meg persze a szállodatesztelésről. Ha kíváncsi vagy a két szállodára, akkor mindenképpen nézd meg AZ ÉV HOTELE legújabb epizódját most vasárnap 12:25-kor.



Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1371 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x