Müller Péter Sziámi zenés sétára készül élete főutcáján...
Címlap / Ajánló / Müller Péter Sziámi zenés sétára készül élete főutcáján

>

Müller Péter Sziámi zenés sétára készül élete főutcáján

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Müller Péter Sziámi olyan személyiség, aki "összegyűjt" - embereket, barátokat, közösségeket. Erre az estére számos olyan kivételes tehetségű, elismert előadót, akik a mai magyar kulturális színtérnek éppúgy meghatározó szereplői, mint az ő személyes életének a közös fellépések, zenekarok, dalok, lemezek és zenés színházi előadások kapcsán.  

Kihagyhatatlan koncert! Ilyen ugyanis még tényleg nem volt: LIVING-LOVING címmel Müller Péter Sziámi életHű koncertje az Erkel Színházban... 2019. október 29-én Müller Péter Sziámi életHű koncertjén a fellépők között találjuk Dés Lászlót, Miklósa Erikát, a Romano Drom zenekart, Szakcsi Lakatos Bélát, Szinetár Dórát, Jávori Fegyát, Menyhárt Jenőt, Tolcsvay Lászlót, Novák Pétert, a Baltazár Színház művészeit és Darvas Ferencet is.Ahogy Müller Péter Sziámi egy interjúban fogalmazott, ez az est tulajdonképpen egy „zenés séta az életem főutcáján. Sok helyszíne van a zenei életemnek a independent rocktól a mainstream popon, a chansonon, a jazzen át a musicalig és az operáig. Összefoglaló összjáték lesz ez a páratlannak ígérkező este, ezért a hihetetlenül sokszínű és magas színvonalú szereplőgárda, akikkel együtt fogjuk játszani, énekelni a dalaimat.”

A jegyek már erősen fogynak. Az est szervezői arról számoltak be, hogy miközben a prémium kategóriás belépők találnak leggyorsabban gazdára, nagy igény van a kedvező árfekvésű jegyekre is. Ennek megfelelően most korlátozott számban lehetővé tették 3990 forintos jegyek vásárlását.

Jegyvásárlás az eventim.hu hálózatában, ide kattintva.  

Facebook esemény 

Müller Péter Sziámi hivatalos Facebook oldala 

Fotó: Rózsa Melinda / Rose
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 755 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x