Greta Thunberg története már könyvben is olvasható!
Címlap / Ajánló / Greta Thunberg története már könyvben is olvasható!

>

Greta Thunberg története már könyvben is olvasható!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

A Pagony kiadó új könyve Greta Thunberg történetén keresztül azt mutatja meg, hogy mindannyian részt vállalhatunk a klímaváltozás elleni küzdelemben. A jövőnk most kezdődik című könyv Greta Thunberg útját meséli el a kezdetektől addig a pontig, amikor a nevét már az egész világon ismerik.  

A jövőnk most kezdődik című könyv Greta Thunberg útját mutatja be a kezdetektől addig a pontig, amikor a nevét már az egész világon ismerik. A könyv részletesen ismerteti, hogyan alakult át a kislány élete, amikor az iskolában látott egy filmet a környezet-szennyezésről. Kendőzetlenül, mégis gyerekek számára is emészthető módon mutatja be Greta küzdelmét, megpróbál-tatásait, és azt hogy a kitartás és az elhivatottság milyen messzire vezette a kamaszlányt.

A könyv második felében – szintén gyerekek számára (is) hangolva – megismerhetjük a klímaváltozás okait és mechanizmusait, valamint a potenciális veszélyeket, amelyeket a hőmérséklet emelkedése tartogat a Földünk számára.

A könyv egyértelműsíti, könnyen befogadhatóvá teszi, miért is kell most elkezdeni a küzdelmet a jövőnkért. Emellett a mindennapi életben is könnyen követhető, gyakorlati tanácsokat ad arra vonatkozóan, hogyan tehet mindenki azért, hogy megóvjuk a jövőnket. A kötet összefoglalja életünk minden területét, ahol hatással vagyunk a környezetünkre, és tanácsokat ad, hogyan tudjuk csökkenteni ökológiai lábnyomunkat.

Egyszerűen fogalmaz, úgy hogy az információk, tanácsok egy 10-11 éves számára is érdekesek és befogadhatóak legyenek, de közben olyan dolgokra hívja fel a figyelmet, amelyekre koncentrálva mindannyian tehetünk a Föld jövőjéért. Legyen az az áram felhasználása, a fűtés okos beállítása, az étkezés vagy az utazás, többet tudunk tenni, mint gondolnánk. A jövőnk most kezdődik – Greta Thunberg harca a Földért egy teljes körű kisokos, ami az utóbbi évek leginspirálóbb harcának és e harc központi alakjának bemutatása mellett segítséget ad, hogy mi is teljes mellszélességgel kiállhassunk a klímaváltozás megállításáért folytatott harc mellett.


Claus Hecking, Charlotte Schönberger, Ilka Sokolowski:
A jövőnk most kezdődik – Greta Thunberg harca a Földért
Illusztrátor: Franziska Viviane Zobel

10-99 éves kor között ajánljuk.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1037 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x