Őszi Nyugdíjas Hétvége a Margitszigeten
Címlap / Ajánló / Őszi Nyugdíjas Hétvége a Margitszigeten

>

Őszi Nyugdíjas Hétvége a Margitszigeten

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

November 9-10-én az életkor jókora előnyhöz juttatja a betérőket: ahány éves a kedves vendég, annyi százalékkal olcsóbban bringózhat!  


Rendezvénynaptár
A Bringóhintó neve az elmúlt évtizedek során szinte egybeforrt a Margitszigettel. Nemcsak turisztikai vonzerejével, egyedi megoldásaival hívta fel magára mindig a figyelmet, de évről évre sokat tett a gyerekekért, országos hírű véradó-napjaival az egészségért és az időskorúakért is.
A Bringóvár hagyományosan minden évben - s így most is - megrendezi az Őszi Nyugdíjas Napokat, amelyen – jelentős kedvezményekkel – vendégül lát minden hozzájuk betérő szépkorút és családját, akik számára óriási árengedménnyel, megfizethető áron biztosítja szolgáltatásait.

Az esemény időpontja: 2019. november 9-10. (szombat, vasárnap) 9.00 – 15.45 óráig.
Helyszín: Margitsziget, Bringóvár
Megközelíthető a 26-os busszal (a Nyugati pályaudvartól, vagy az Árpád híd - metrómegállótól)
Leszállás: a „Szállodák” megállónálSzépkorúak előnyben
Az életkor most végre nem nyűg, hanem hatalmas kedvezményeket jelent. Minden nyugdíjas vendég – unokáival, gyermekeivel, barátaival, szomszédaival – a fenti időpontban annyi százalék árengedményt kap kölcsönzéskor a Bringóhintó áraiból, ahány éves. A kellemes őszi bringózás után pedig a Bringóhintó csapata további ajándékokkal kedveskedik: jelképes összegért (5-5 Ft-ért) vásárolhatnak 1 db óriásperecet, 1 üdítőt, 1 jégkrémet a nyugdíjasok.
A második nap végén (10-én, vasárnap 15.30 órakor) tartandó sorsoláson értékes ajándékcsomagok, belépőjegyek és egyéb meglepetések találnak gazdára. 
A fődíj kétnapos pihenés a visegrádi Silvanus Hotelben, félpanziós ellátással.A Bringóhintó csapat célja ezzel az akcióval az, hogy kifejezze tiszteletét, megbecsülését azok felé, akik egy életen át keményen dolgoztak, és most szeretnék élvezni jól megérdemelt pihenésüket. Így szeretnének lehetőséget teremteni arra, hogy a szerényebb nyugdíjjal rendelkezők is igénybe vehessék szolgáltatásaikat. A pompás környezet – és reméljük a jó idő – felejthetetlen lehetőséget nyújt egy hétvégi családi együttléthez.Az akció nem csak betérő vendégekre terjed ki.
Budapest valamennyi kerületébe eljuttattak 10-10 meghívót a polgármestereknek azzal a szándékkal, hogy azt a legrászorultabbak kapják meg. A meghívóval rendelkezők számára a bringózás, a perec, az üdítő és a jégkrém teljesen ingyenes.

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 573 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x