Ázsiai utazással lepte meg szüleit a humorista
Címlap / Ajánló / Ázsiai utazással lepte meg szüleit a humorista

>

Ázsiai utazással lepte meg szüleit a humorista

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-19

A szüleinek is megmutatja Thaiföld szépségeit Horváth Gábor, a Stand up Comedy Humortársulat tagja, a Sony portfólió öt csatornáján (VIASAT3, VIASAT6, AXN, Sony Max és Sony Movie Channel) futó "Milyen idő lesz holnap?" egyik főszereplője.  

Gyermekkorából számtalan szép emléket őriz Horváth Gábor humorista, amit most egy ázsiai utazással igyekszik megköszönni a szüleinek. A mosoly országának is nevezett Thaiföld az a hely, ahonnan mindneki úgy jön haza, hogy vissza akar menni. Nem volt ez másként Horváth Gábor humoristával sem, aki most 3. alkalommal utazott a távoli országba, de ezúttal a szüleit is magával vitte.

 
 

Édesapám most lesz november 26-án kereken 60 éves, így már tavaly elhatároztam, hogy meglepem őket egy úttal, hogy biztosan emlékezetes legyen ez a születésnap. Élményt ajándékozni sokkal többet ér, mint bármilyen materiális dolgot. Szüleimnek mindig tetszettek az élménybeszámolóim, a képek, amiket készítettem, sőt az utóbbi időben az ottani gasztronómia édesanyámat is teljesen beszippantotta. Mivel többször jártam már az országban, és rendelkezem helyismerettel, így nem is volt kérdés, hogy hová legyen a meglepetés út. Amikor szeptember elején közöltem, hogy utazunk, akkora volt a meglepetés, hogy először azt mondták, nem akarnak jönni.” – meséli nevetve Gábor.

 

Persze a nagydumásnak végül sikerült „rábeszélni” a szüleit a vakációra. A programok között szerepelt elefántfarm látogatás elefánt etetéssel és fürdetéssel, a nagy Buddha meglátogatása, a kihagyhatatlan Phi Phi sziget, a James Bond szikla és a Similan szigetek.

 
 

„Már pár nap eltelt a nyaralásból és egyelőre nagyon tetszik a szüleimnek minden! Persze én vagyok a tour guide és tolmács is, pont ezért választottam konkrétan ugyanazt a helyet és szállodát ahol tavaly voltam, mert így magabiztosan tudom kísérni őket. A legnagyobb esti program a bazárok és az éjszakai piacok látogatása. Édesanyámmal imádunk ilyen helyeken kóborolni, plusz ott nézelődni, alkudozni, enni inni önmagában is nagy élmény. De mennem is kell, mert most indulunk strandolni, és már csak rám várnak.” – fejezi be a mondandóját Gábor, aki egy igazán életre szóló élménnyel lepte meg a szüleit.

 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x