Megjelent az Időfutár-sorozat befejező része, A visszazökkent...
Címlap / Ajánló / Megjelent az Időfutár-sorozat befejező része, A visszazökkent idő

>

Megjelent az Időfutár-sorozat befejező része, A visszazökkent idő

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-10

Rengetegen várták az új Időfutár-kötetet! A négy szerző most folytatja, sőt le is zárja a történetet. Az új könyv az Időfutár-sorozat utolsó része, mely ugyanolyan izgalmas, pörgős, humoros, mint az eddigiek.  

Megjelent az Időfutár-sorozat új, befejező része, amelyben véget ér Hannáék időutazásos kalandja, és végre visszazökken helyére az idő. De eddig sok-sok kalandon keresztül vezet az út a könyvsorozat új kötetében.

Az előző rész végén Hannáéknak majdnem sikerült hazatérniük Budapestre, a 21. századba. De – az olvasó legnagyobb szerencséjére – végül mégis Londonban ragadtak, és egy szelíd tekintetű fiatalember és törvényen kívüli barátai vendégszeretetét élvezhetik. No meg I. Erzsébetét. Vajon sikerül találkozniuk Shakespeare-rel is? De persze a nagy kérdés az, hogyan zökkentsék vissza az időt?Egy újabb fergeteges, okos, játékos és szellemes szöveg a Gimesi–Jeli–Tasnádi–Vészits kvartettől, szülőkről és gyerekekről, családról és barátokról, múltról és jelenről, ármányról és szerelemről, költészetről és persze színházról. Hatalmas rajongótábor várja az Időfutár új, nyolcadik kötetét. Nem fognak csalódni: letehetetlen. Sehol egy üresjárat vagy lassúcska felvezetés: az első oldalon belepottyanunk az események közepébe, és nem is állunk le az utolsó oldalakig. Igazi mai ifjúsági regény, a legjobb értelemben.

Az olvasó azonnal visszatalál az igazi, utánozhatatlan időfutáros kavalkádba, folyamatosan három-négy helyszínen és idősíkban, rengeteg akcióval, kalanddal és fordulattal, na meg humorral zajlanak az események. Valószínűleg nincs még egy könyv a világon, amiben ilyen harmonikusan megfér egymással Shakespeare, a Tankcsapda és a Csillagok Háborúja.

A könyvben Hanna pszichodrámát tart egy Erzsébet-kori törvényen kívülinek, Tekla házi hidegfúziós reaktort igyekszik összeütni, Bujdosóné pedig I. Erzsébettel és William Cecillel kavar, de közben Shakespeare-t kergeti, hogy végül a találkozáskor leessen az álla, itt szóba kerül a fake news, mint jelenség is. Ennyit talán elárulhatunk nagyobb spoilerezés nélkül. És talán azt is, hogy a könyvből megtudhatjuk (?), milyen körülmények között született Hamlet nagymonológja.
Csavarokban, fordulatokban gazdag regény, amely ismét hús-vér történelmi szereplőket kever a sorozat főszereplőivel. Izgalmas, pörgős, vicces és sokszor lélegzetelállító az Időfutár új kötete. Érdemes volt rá várni.Gimesi Dóra, Jeli Viktória, Tasnádi István, Vészits Andrea
Időfutár 8.
A visszazökkent idő


A kötetet 12 és 99 éves kor között ajánljuk.

A kötetet izgalmas programmal mutatják be most szombaton a Bartók Pagony könyvesboltban.

Fotó: Szöllősi Mátyás
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3821 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x