Amikor a lakáskulcs mellett az irodakulcs is közössé válik...
Címlap / Ajánló / Amikor a lakáskulcs mellett az irodakulcs is közössé válik

>

Amikor a lakáskulcs mellett az irodakulcs is közössé válik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-09

Te gondolkodtál már azon, milyen lenne, ha szerelmeddel sülve-főve együtt lehetnél? Mit szólnál hozzá, ha a nap 24 óráját közösen töltenétek? A vélemények biztosan vegyesek.  

A témával kapcsolatban mindenkinek elég határozott, és kategorikus elképzelése van. „Nem, semmi esetre sem. Elképzelhetetlennek tartom, hogy közös legyen a munkánk, és ne legyen egy kis saját tere mindkettőnknek. Ez egy veszélyes, és rizikós dolog.” – ez az érem egyik oldala. Míg a másik oldal azt mondja „Naná, ez egy teljesen jó és normális dolog, tud működni, bár sok mindenre kell figyelni.”

Cikkünkben mi most ez utóbbival foglalkozunk. Bebizonyítjuk, hogy a szerelem és a közösen végzett munka is működhet, egyszerre és egyáltalán nem ördögtől való gondolat az, ha valaki egy helyen dolgozik párjával. A szakértők szerint csupán néhány fontos „íratlan szabályt” kell betartani.

1.   Soha nem szabad a munkát és a magánéletet összekeverni. Azaz a legalapvetőbb előírás, hogy ne vidd haza a feladataidat, és ne vidd be a magánéleti problémáidat a munkahelyedre. Ha ezt megszeged, azt a kollégák is érzékelik majd, ami a munkamorált is rombolhatja.    

2.    Figyelj arra, hogy külön emberként kezeljenek benneteket a munkahelyeteken. Igen, ő a szerelmed, de a munkatársad is. Nem kell anyatigrisként ugrani és védelmezni a főnök előtt, ha például elrontott egy fontos projektet, vagy csúszott egy határidős munkával. Az az Ő ügye, a te munkád pedig a tiéd! A szakemberek szerint nem minden esetben jó az, ha úgy állsz ki társadért a munkahelyeden is, mint a magánéletben. Rosszul is elsülhet.  

3.    Nagyon fontos a bizalom. Semmit sem szabad magadban tartani, vagy elhallgatni a másik elől. A tapasztalat az, hogy azok a kapcsolatok tudnak az iroda falain kívül is tökéletesen működni, amelyikben állandó a kommunikáció. Igen, azt is el kell mondani, ha valami esetleg nem tetszik a másik munkájában. Ha ismeritek egymást, ebből nem konfliktus, hanem egy sokkal jobb és hatékonyabb dolog is születhet. Ezzel motiválhatjátok egymást a munkában és a magánéletben is.  

4.    Nyilván mindenki tudja, hogy Ti egy pár vagytok, de az irodában nem kell nyalni-falni a másikat, összeölelkezve sétálni az ebédlőben, majd kéz a kézben elfogyasztani a húslevest! Ezt hagyjátok meg otthonra. Magatok és a többiek miatt is.  

5.    Magánjellegű dolgaitokat soha ne a kollégáitok előtt beszéljétek meg. Várjatok vele addig, amíg hazaértek, vagy ha halaszthatatlan, inkább vonuljatok félre. Hogy miért? Egyikötőknek sincs szüksége arra, hogy pletykák kapjanak szárnyra veletek kapcsolatban a közös munkahelyeteken.
 
 

Dorottya és Dániel AZ ÉV HOTELE múlt heti epizódjának főszereplői nem csak a magánéletben, de a munkában is társai egymásnak, közös vállalkozásukat együtt működtetik évek óta. Ők nagyon ügyesen megtalálták az élet két fontos területe között az egészséges egyensúlyt. Az, hogy egy munkahelyen dolgoznak sosem jelentett nekik problémát.

 

A fiatalok hat évvel ezelőtt találtak egymásra. Már az első percben megvolt a szimpátia közöttük. Nem is volt kérdés, hogy egy párként, nem sokkal később pedig munkatársként folytatják tovább életüket. Mindig törekednek arra, hogy a sok-sok munka mellett legyen idejük közös szenvedélyeikre, a vitorlázásra és a kirándulásra. Az elmúlt időszakot azonban inkább a dolgos hétköznapok tették mozgalmassá. Olyan sokat dolgoztak, hogy egy picit el is feledkeztek a másikról. A hétvégén viszont – miközben két szállodát is leteszteltek a dél-dunántúli régióban – sikerült ismét egymásra találniuk. Láttad az adást? Ha nem, akkor érdemes visszanézni AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTL Most!-on.

Voksolni az alábbi két szálláshely valamelyikére tudsz vasárnap délig:  

 

Takler Kúria 

A Szekszárdtól 8 km-re, a Decsi szőlőhegy lábánál fekvő szálláshely az 1700-as évek óta szőlőtermesztéssel és borkészítéssel foglalkozó Takler család tulajdonában van. A romantikus hangulatú, rusztikus stílusban épült kúria elődje egy 1927-ben épült ősi sárközi tanya, mely az elmúlt években folyamatos átalakuláson esett át. 2002-ben kezdődtek meg az építési munkálatok, egy évvel később kialakították a szőlőfeldolgozóként üzemelő szárnyat, majd megépült a palackozó, az irodaszint, a kóstolóterem és a panzió, aztán 2012-ben a 19. századi verandás épületet is hasznosítani kezdték. A kúria jelenlegi formájában négy éve üzemel. A szálláshelyen tágas terekkel, egyedi gyártású bútorokkal és finomabbnál finomabb borokkal, igazi vidéki vendégszeretettel találkozhat az idelátogató. Ha valaki erre jár semmiképpen se hagyja ki a pincelátogatást, a wellnesst és a napfelkeltét. Utóbbi talán a verandáról a legszebb.

További részletek: ITT 

 
 

Hubertus Ökopark, Bükkösd

A Hubertus Ökopark, a Dél-Zselic és a Nyugat-Mecsek lankáinak találkozásánál, Pécstől és Szigetvártól nem messze, egy 500 hektáros területen fekszik. A szállás a park területén található, aminek közvetlen közelében számos kirándulási lehetőség nyílik. Honos és őshonos magyar állatokon kívül különböző magyarországi nagyvadakkal is találkozhatnak a vendégek. Ezeket az állatokkal már a szálláshely elfoglalásánál is találkozhattok, sőt később meg is etethetitek őket. A vendégházban hat meglehetősen tágas lakosztály található, melyek összesen 24 fő elszállásolására alkalmasak. A szobák mindegyikéből páratlan kilátás nyílik az erdőre, étkezésre pedig a park területén található étteremben van lehetőség. Az ételek minőségét helyi kistermelők és hely saját állatállománya biztosítja. A Hubertus Ökoparkban szauna és jakuzzi, valamint kültéri medence is fellelhető, melyek további garanciát adnak a felhőtlen pihenéshez.

További részletek: ITT  

 
 

Szavazz és nyerj egy wellness hétvégét!

 

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Ugyanis aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Idén is minden szavazat számít, ugyanis ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálloda legyen a régió legjobbja, azaz A HÓNAP HOTELE, majd végül AZ ÉV HOTELE.

 

Hamarosan a dél-dunántúli régió szállodáról kell szavaznotok!

 

Múlt héten az utolsó két versenyben résztvevő dél-dunántúli szálloda kipróbálása is lezaljott. Ezért most vasárnap 12:45-kor a november hónapban látott hat szálláshelyet újra megnézhetitek az RTL Klubon, hogy utána le tudjátok adni voksotokat arra az egyre, amelyik szerintetek a legméltóbb A HÓNAP HOTELE címre. Ne feledjétek! Az a szálloda, amelyik ebből a régiós versenyből győztesen kerül ki, már biztosan ott lesz a fináléban.

 

 

Íme a 6 dél-dunántúli szálloda, amelyek egyikére itt tudtok vasárnaptól szavazni:

 

·         Bock Hotel Ermitage**** (Villány)

·         Donautica Étterem és Hotel (Fadd)

·         Prestige Luxus Apartmanház (Kaposvár)

·         Hotel Európa Dombóvár-Gunaras*** (Dombóvár)

·         Takler Kúria (Szekszárd)

·         Hubertus Ökopark, Bükkösd (Bükkösd)

 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klub-on futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, azaz a HÓNAP HOTELE végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

 
 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 946 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x