ARTMESSENGER Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár - 100 képzőművész...
Címlap / Ajánló / ARTMESSENGER Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár - 100 képzőművész 250 alkotása

>

ARTMESSENGER Karácsonyi Kortárs Művészeti Vásár - 100 képzőművész 250 alkotása

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Festmények, grafikák, bronz kisplasztikák a karácsonyfa alá! A szervezők holnaptól egy belvárosi, központi helyszínen várják az érdeklődőket, méghozzá a Jászai Mari téri KUBIK coworking kiállítóterében.  

Az exkluzív tárlat lehetőséget nyújt arra, hogy ezúttal valami igazán unikálisat: elismert kortárs alkotók minőségi munkáit vásárolhassák meg szeretteiknek! A projekt célja idén is az, hogy az igazán nívós és színvonalas képzőművészeti alkotásokra a nagyközönség figyelmét is felhívják. A kiválasztott képzőművészek bemutatásával együtt fontos a szervezők számára, hogy a művészet élvezete és pártfogása népszerűvé válhasson azok körében is, akiknek eddig a műfaj idegen volt.A szervezők nem titkolt szándéka továbbá a művészet szerteágazó ágazatainak képviselete, hiszen a személytelen, de divatos fogyasztási cikkek helyett egyedi képzőművészeti alkotást ajándékozni páratlan élmény. Az idei alkalom már csak azért is különleges, mert a művészet iránt érdeklődő közönség és a kortárs képzőművészek közti együttműködést célzó esemény élén idén egy új név és új platform, az ARTMESSENGER áll.

A korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is több mint 100 képzőművész 250 munkája lesz látható a feltörekvő, új generáció műveitől kezdve a már befutott fiatal alkotók munkájáig. Teljes életnagyságukban látni és kiválasztani a műveket rendkívüli tapasztalat, ezért érdemes élőben megtekinteni az alkotásokat a kiállítóhelyszínen.

Megnyitó: 2019. december 5-én 19.00 órakor
Nyitvatartás: 2019. december 5 - 20. között hétköznap 9.00 – 18.00
Helyszín: KUBIK coworking, Jászai Mari tér 5-6. 1137 Budapest

ESEMÉNY: https://www.facebook.com/events/541546766404264/

A több mint 100 művészt felvonultató ALBUM FOLYAMATOSAN FRISSÜL: https://www.facebook.com/pg/artmessenger.art/photos/?tab=album&album_id=2719191291641220

Érdeklődni elsősorban emailben lehet: artmessenger.org@gmail.com vagy ARTMESSENGER facebook üzenetben https://www.facebook.com/artmessenger.art/


 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1469 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x