Életmesék a szerelmi háromszögekről
Címlap / Ajánló / Életmesék a szerelmi háromszögekről

>

Életmesék a szerelmi háromszögekről

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-16

Mindig rájövünk, sosem tudunk olyan kreatívak lenni, mint az Élet - éppen ez adja a Sansz - estek szépségét. Hogy rólunk szólnak. A céljuk pedig mindig ugyanaz: a tapasztalatok megosztása által egymás emelése. A Sansz-Esteken mindig vannak Mesélők, akik elhozzák saját történetüket, tanulságaikat és mindig vannak Hallgatók, akik egy idő után, ha úgy érzik, megszólalnak.  

Leül két ember és elmondja a történetét. Ennyi. A mesélő hús-vér ember, a mese vágatlan, az érzelmek kozmetikázatlanok, az este interaktív. Idén kezdi harmadik évét a Sansz Alapítvány Életmese Színháza.A januári előadás címe Csalások, szeretők, és ami utána van.

– Amikor 2017-ben megszerveztük az első estet, azt hittük, egyszeri alkalom lesz. Aztán olyan nagy sikere lett ennek az emberközeli műfajnak, hogy az elmúlt három évben minden hónapban folytattuk a sorozatot – mondja Somogyi Eszter, a Sansz Alapítója.

– Mi őszintén hisszük, hogy olykor nem kellenek szakértők, tanácsadók, terapeuták, van hogy ha egy hozzánk hasonló ember igaz történetét meghallgatjuk, attól is leesik az állunk, elgondolkozunk, újfajta látószöget kapunk. A mi színházunk erről szól. A januári előadáson a vendégek olyan történeteket hallhatnak, amelyekben szerelmi háromszögek, csalások és csalódások szerepelnek. A saját megoldások, kiutak feltárása és az önreflexió szükséges sajátja a meséknek.

Ezt az estet olyanoknak ajánljuk, akik voltak már vagy éppen most vannak hasonló helyzetben, illetve akik szívesen vetnek fel kapcsolataikban új témát egy-egy beszélgetésben. Nagyon sokszor tapasztaljuk, hogy bár a hallgatók egy része a jelenében nem kapcsolódik szervesen egy témához, mégis hazatérve szívesen beszélget róla a párjával, a családjával. Nem titkolt célunk, hogy kommunikációra bíztassuk az embereket, mert úgy gondoljuk, sok nehéz helyzetnek, illetve a harmonikus közös életnek is ez lehet az egyik megoldási kulcsa.

A január 23-i estről bővebb információk itt és itt olvashatók.  
 
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1834 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x