Frenk: Zenei orgazmust akartam érezni
Címlap / Ajánló / Frenk: Zenei orgazmust akartam érezni

>

Frenk: Zenei orgazmust akartam érezni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Frenk ezt a január végén megjelenő, Tudom Kivagyok című albumával kapcsolatban mondta. A lemez 8 vadonatúj dalt tartalmaz.  

A Tudom Kivagyok című lemez dalait Frenk írta, és maga is játszotta fel a stúdióban az összes hangszert, kivéve a basszusgitárt.

A koncerteken Frenk a legkiválóbb hazai zenészeket tudhatja maga mellett: Bátor Bence (dobok), Giret Gábor (basszusgitár), Vastag Gábor (gitár, vokál) és Vízvárdi András (billentyűk). A lemezbemutató koncert február 8-án lesz a budapesti A38 hajón, a vendégek: Bérczesi Róbert (hiperkarma) és Saiid.Frenk így ajánlja új nagylemezét: „Egy mondás szerint a zene megmutatja, hogyan gondolkoznak és éreznek az emberek. Ez a lemez a kisebbséghez szól. Olyan emberekhez, akik képesek lázadni, akik átlátnak a politika és a vallás hazugságain, akik szeretik Budapestet, akik tudnak még feltétel nélkül szeretni, akik a társadalom perifériáján érzik magukat, és nem utolsó sorban szeretik a VALÓDI ZENÉT. Zenei orgazmust akartam érezni, amikor a fejemben lévő hangokat rezgő levegőmolekulákká alakítottam. Azt hiszem, sikerült. Mindenkinek nagyon kellemes szórakozást kívánok!”

A lemez megvásárlására – kedvezményes áron – először a lemezbemutató koncerten lesz lehetőség.

A lemezbemutató koncert FB eseményét itt találjátok!

 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1601 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x