Jótékonysági Hétvége a Margitszigeten
Címlap / Ajánló / Jótékonysági Hétvége a Margitszigeten

>

Jótékonysági Hétvége a Margitszigeten

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-27

Hatszáz gyereket lát ingyen vendégül a Bringóhintó március 7-én, 8-án a Nagycsaládosok Hétvégéjén. A kétnapos rendezvény teljes bevételét a Bringóhintó Kft. a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) "Családjainkért Alapítvány" részére ajánlja fel.  

A kétnapos rendezvényre  Budapest 315 általános iskolájából családjaikkal együtt 2-2 gyereket vár a 35 éves múltra visszatekintő cég.  Az ingyenjegyeket  eljuttatták az iskolák  igazgatóinak, azzal a szándékkal, hogy a legrászorultabb, többgyermekes családok kaphassák meg. Részükre teljesen ingyenes a járművek használata, és persze ugyanúgy minden gyermek ajándékot kap, illetve részt vesz a sorsoláson.

A bringóhintózni vágyó gyerekes családokat ingyenes gyerekprogramokkal, kedvezményekkel  és ajándékokkal várja a  tavasz második hétvégéjén  a Bringóhintó Kft. és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete.Nagycsalád – Megakedvezmény

Minden család annyiszor 10% kedvezményt kap a bringóhintónál kölcsönözhető járművek kölcsönzési díjából, ahány gyermekkel érkezik.
A helyszínen a rendezvény ideje alatt a rendezvény résztvevői bringóhintózás után óriásperecet és üdítőt vásárolhatnak féláron.

Egész nap ingyenes szabadidős programok, ajándéksorsolás. A bringózás után minden gyermek izgalmas, gondolkodtató programokon vehet részt:

- rajzverseny, ahol megrajzolhatják élményeiket

- meseírás, ahol megfogalmazhatják vágyaikat, gondolataikat

- kézműves program, ahol alkothatnak,

- korosztályos sakk feladványok, ahol kibontakoztathatják logikai képességeiket

A programon   kapott pecsétgyűjtő lapokkal minden gyerek benevezhet a Szerencsekerék játékba: itt mindenki nyer. A résztvevők ezen felül egy sorsoláson is részt vehetnek, ahol értékes ajándékok találnak  gazdára. (ajándékcsomagok, belépőjegyek, stb.)

Fődíj: Visegrádi Silvánus Hotel, 2 éjszaka, félpanziós ellátással, egy négyfős család részére.

A kétnapos rendezvény teljes bevételét a Bringóhintó Kft. a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) „Családjainkért Alapítvány” részére ajánlja fel. Az ezt jelképező csekket vasárnap délután, 17 órakor a NOE elnöke, Kardosné Gyurkó Katalin vesz át, aki egyben a fődíjat is átnyújtja.

Időpont: 2020. március 7-8-án,  9.00-17.00 óráig. Margitszigeti Nagycsaládos Napok

Szervező: Bringóhintó Kft. és a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE)

Rendezvény védnöke: Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke

Helyszín: Margitsziget, Bringóvár (26-as busz, „Szállodák” megállója)


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 742 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x