Témaböjt a maszkabálban - csatlakozol?
Címlap / Ajánló / Témaböjt a maszkabálban - csatlakozol?

>

Témaböjt a maszkabálban - csatlakozol?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-02

Szidod a sajtót? Szidod a maszkosokat? Szidod azokat, akik a maszkosokat szidják? Szidod azt, aki gerjeszti a helyzetet? Állj meg egy pillanatra: - TE VAGY ki az egész témát folyamatosan fenntartod. Bosszankodsz, bevonódsz, mondod. De mi lenne, ha tudatosan témaböjtölnénk? Csatlakozol?  

 A közösségi csatornákon (Facebook, Insta mindenképp) minden tele van azzal, hogy a hívek és nem hívek egymásnak esnek. A sajtó ezer csatornáján ontja a számokat: duplázódott a fertőzöttek száma, pokol és katasztrófa! A konteós csoportok pedig kampányolnak a maszkviselés ellen. 

Azt látom, hogy magukat spirituális embernek vallók hirdetik fennen az el-nem fogadás tanait, akik két szóval később már egy "fogadj el mindenkit" típusú idézettel promózzák a szeretet erejét. Álljunk csak meg egy pillanatra ... kiben is van a békétlenség? A külvilágban, vagy bennünk? 


Megmondom őszintén unom már ezt a marakodást. - mondja Várszegi Réka egészségfejlesztő. - Egymásnak mennek itt maszkosok meg maszktalanok egyik lebirkázza a másikat. Vírushívők meg konteo-szakos mindenttudók hiszik, hogy náluk a végső igazság, az ő nézőpontjuk a helyes és a másik a hülye.
Mindeközben ha kicsit is ismered az emberi lelket, sőt ha van némi rálátásod önmagadra, akkor pontosan tudod, hogy a legnehezebb önismereti munka (sőt, igazából az EGYETLEN önismereti munka) felderíteni, hogy hol nem vagy önmagad. Hol vannak azok a pontok, ahol bevetted mások nézőpontjait, érzelmi mintáit, reakcióit. Ezek általában egyáltalán nem tűnnek úgy, hogy idegenek számodra, nagyon is a magadénak érezheted, hisz régóta használod, sőt, lehet, hogy generációk óta öröklődik a családodban.
 
Közös ismertetőjelük, hogy nem működnek neked. Zavart okoznak.
 

A zavart viszont leplezni szeretnénk, ezért hordunk álarcokat - Azaz maszkokat


Erre nézd meg mi történik: - Mindenki lázadozik, hogy minek a maszk, mert ő szabad akar lenni. A láthatatlan maszk, ami már rásült az arcukra, ami minden bajuk okozója, amiben nem képesek önmaguk lenni csak "játszani az agyukat" az mintha senkit sem zavarna? Pedig sokkal fojtóbb, mint a látható. Ki vannak kelve az emberek magukból, hogy őket márpedig ne korlátozza senki, miközben ezer szállal kötik gúzsba önmagukat.

Szigeti Krisztina terapeuta kérdései helytállók, hátha a válasz is megérkezik 


Orvosok, műtősök, ápolók természetes munka “ruhája” az a maszk, amelyet néhány hónapja az ország vagyis a világ hordani kényszerül.
Többórás műtéteket végeznek el ebben az orvosok, naponta többször is, szerintem sokkal nagyobb koncentrálás közben, mint ahogy én leemelem ebben a szerkóban a tejfölt a polcról. Bevallom, nekem még most is nehéz ebben léteznem, de szokom.

Azt sem tudom, hogy átengedi-e vagy sem a vírust és hogy mennyire hatékony védelmet biztosít. Egy biztos, hogy én nem tüsszentem a nagyvilágba a bennem élő cuccot és ez máris megnyugtat.

A torokcsakra elnyomását sem vitatom, a visszalélegzett széndioxiddal.

Tehát pro és kontra mindent elfogadok.

DE:
Hallott valaki olyan orvosról, aki a maszk hordás káros hatásai miatt váltott szakmát? Ha semmit sem ér a maszk, akkor ugye az sem zavarna, ha a műtétet végzők sem hordanák, amíg felnyitnak? Vagy akkor már inkább hordják? 


 
Kimondatlan, évek óta erjedő lelki sebek, gyógyítható és megelőzhető betegségek, amire csak bekapkodjuk a gyógyszert, mert "nincs időnk" foglalkozni magunkkal, feldolgozatlan traumák, magunkkal hurcolt düh és sértettség. A maszkok mögé rejtett lelki békétlenségeink. 
  • Tudod, hogy ezek ezerszer nagyobb rabságba ejtenek, csak belülről?
  • Mi van, ha a látható maszk csak megjeleníti, ami már amúgy is ott volt?
  • Mi van, ha előbb magadat szabadítod fel?
  • Mi van, ha a világ nem a közösségi médiában való észosztástól és mások becsmérlésétől fog megváltozni, hanem attól, ha te magad átvarázsolod a saját életed példát mutatva ezzel másoknak?
  • Tudom, tudom sokkal nehezebb őszintén magadba nézni és felvállalni a felelősséget....
  • Egyszerűbb találni egy bűnöst, aki korlátozni akar, mint felismerni és lebontani a belső korlátokat....


Szerintem is ideje levenni a maszkot....


De hiába téped le a láthatót, ha a láthatatlan ott marad rajtad....
Egyébként én felveszem a boltban meg a villamoson, utána meg elteszem és elfelejtem....nem kattogok rajta egész nap. Lehet, hogy azért, mert már belül jóideje dolgozom a levételén.

Tudom, a mérték a lényeg ebben is, mint mindenben, de jó lenne, ha a konstruktív összefogás jellemezné az embereket, a két táborra szakadás és az egymásra mutogatás helyett! Mi lenne, ha nem kifelé mutogatnánk? Mi lenne, ha mi, csak így néhányan, elkezdenénk nem erről beszélni, hanem arról, hogy a belső munkánk hogy alakul? Arról, hogy vagyunk valójában? Arról, hogy küzdünk meg a kisebb nagyobb démonainkkal, és hogy kerülnek le azok a bizonyos belső maszkok. 

Nem mondom, hogy ne olvass híreket, vagy ne tájékozódj, de tudd, hogy a média nem az érzékszerved. Egy olyan magazint olvasol, amelyik ha felülne a konteó vonatra, kattintások ezreit konvertálhatná, de nem teszi. Ehelyett a témaböjtre, az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmedet. 

Ha tudatos ember vagy, akkor a szabályokat annyira tartod be, amennyire másoktól elvárnád, hogy a te szabályaidat betartságk, egyúttal nem tetézed a világot azzal, hogy folyamatosan életben tartod ezt a témát. Mert úgy te sem leszel kevesebb, vagy rosszabb a sokat szidott "sajtónál", akik a kattintásokkal tartják fenn a félelmeket. 

Ébrejd - és tarts velünk témaböjtöt. 

Jössz? 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1112 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x