A LELKI FELTÖLTŐDÉS EGYRE FONTOSABB AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJÉNEK...
Címlap / Ajánló / A LELKI FELTÖLTŐDÉS EGYRE FONTOSABB AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJÉNEK

>

A LELKI FELTÖLTŐDÉS EGYRE FONTOSABB AZ ÉV HOTELE ÚJ MŰSORVEZETŐJÉNEK

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Vasárnap kezdetét veszi Magyarország egyetlen televíziós hotelversenyének 4. évada. AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás új háziasszonya Kecsmár Alexandra, aki a pihenés aktív és passzív formáját is egyaránt szereti.  

Társasjátékozással, közös vacsorákkal, barátai körében tölti legszívesebben szabadidejét Kecsmár Alexandra, AZ ÉV HOTELE új műsorvezetője. Szereti, ha körbeveszik barátai, de fontosak neki azok a pillanatok is, amikor kicsit egyedül lehet.

„Fontos, hogy rendszeresen legyen időm sportolni. Általában futni szoktam, de újabban jógázom is. Rájöttem, hogy nem csak a fizikai, hanem a szellemi felfrissülésre is szükségem van. A munka miatti megfelelési kényszer talán túl sok stresszt okozott, de mostanában úgy érzem, sikerül lelkileg egyensúlyban élnem.”


A lelki egyensúly megtalálásához nem csak a magánéletben kell kiegyensúlyozottnak lennünk, hanem a munkánkban is. Alexandra korábban a pénzügyi világban dolgozott, és miután rájött, hogy eredeti szakmájában nem szeretne tovább dolgozni, televíziós szakra felvételizett a Színház és Filmművészeti Egyetemre. Bár a felvételi utolsó szakaszán nem jutott túl, elhatározta, hogy nem adja fel.
 

„Gyakornoknak jelentkeztem az RTL Klubhoz, és bekerültem a Fókusz szerkesztőségébe. Ma már nagyon élvezem a riporteri munkát. Megfogott a média színes, izgalmas miliője. Kinyílt a világ előttem, szeretem, hogy különleges, érdekes embereket ismerhetek meg, és hogy ezeket az élményeket megoszthatom a nézőkkel. „

Tehát Alexandra a munkájában is megtalálta önmagát, sőt ezen a héten egy új, izgalmas kihívás kezdődik el számára, hiszen vasárnap indul AZ ÉV HOTELE 4. évada, aminek mostantól Ő a háziasszonya.  Alexandra és a műsor készítői idén egy nagyon különleges évaddal készül a nézőknek, hiszen a 2010-es évek legjobb szállodái fognak egymás ellen megküzdeni egy szuperdöntőben. Az elmúlt három év legjobb szálláshelyei lesznek láthatóak újra, és közülük az egyik elnyeri a Best of AZ ÉV HOTELE címet és az ahhoz tartozó impozáns díjat.
 


 

Ebben a szuperdöntőben 7 régió, 38 szállodája mutatkozik be újból, de most nem csak a régió győztesek, hanem a második helyezettek is be fognak jutni a fináléba. Az évad végén pedig a legjobb szálloda a budapesti Hotel Visionban rendezett exkluzív gálán veheti át a győztesnek járó díjat. AZ ÉV HOTELE legújabb évada a balatoni régió bemutatásával kezdődik vasárnap 11:40-kor az RTL Klub műsorán, amelyben a tapolcai, 2017-es év régiós második helyezett Hungest Hotel Pelion és a tavalyi évadban első helyet szerző, balatonfüredi Hotel Silverine Lake Resort****superior lesz látható.

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hoteleit, amelyek a régiós második helyzetekkel együtt a döntőbe kerülnek és esélyük nyílik elnyerni A Best of AZ ÉV HOTELE címet. A szavazatokat a https://facebook.com/azevhotele oldalon lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye. AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár, vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy-egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 879 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x