KERÜLJ HARMÓNIÁBA A GYEREKEDDEL
Címlap / Ajánló / KERÜLJ HARMÓNIÁBA A GYEREKEDDEL

>

KERÜLJ HARMÓNIÁBA A GYEREKEDDEL

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A szülő-gyerek kapcsolat a legszorosabb családi kötelék. Mindenkinek az a vágya, hogy idilli kapcsolatot ápoljon a gyerekével, de ez nem minden családban adatik meg.  

Már mielőtt megszületne gyermekünk elhatározzuk, milyen irányba fogjuk őt nevelni. Mindenki azt gondolja, hogy majd ő jobban fogja csinálni, mint a szüleik és szorosabb kapcsolatba kerülnek a gyerekeikkel. Természetesen ez nem annyira egyszerű feladat, mint elsőre hangzik, de van pár trükk, ami segíthet ebben.

 
Sok kommunikáció, nyitottság már gyerekkorban!

A szakértők szerint fontos, hogy az szülő már kisgyerekkorban beszéljen meg mindent a gyerekkel. Kommunikáljon vele nyitottan. Kezelje őt „felnőttként” és tudatosítsa, hogy benne mindig megbízhat és bátran, bizalommal fordulhat hozzá. Ne nagy beszélgetések legyenek, hanem inkább folyamatos kontaktus, hogy a gyerek érezze, hogy fontos és törődnek vele.

 
Határok kiszabása, baráti viszony kialakítása

Mindig nehéz, hogy ne essen át az ember a ló túloldalára. Most akkor szigorú anya vagyok vagy jófej megértő barátnő? „Az édesanyám a barátnőm is” felállásnak számos buktatója lehet. A szakértők azt mondják elsősorban szülőnek kell lenni, és csak másodsorban lehet egy édesanya lánya barátja, hiszen, ha ez megfordul vagy csorbul, akkor a szülő tisztelete odavész. Plusz a nagyfokú barátkozás akár terhes is lehet egy gyermek számára. Pszichológusok szerint arra kell törekedni, hogy a szülő a gyerek bizalmasává és ne a barátjává váljon, így megmarad a tekintély és a korábban említett tisztelet is.

Család elfoglaltságok, közös programok szervezése

Mint minden kapcsolatban az szülő-gyermek viszonyban is nagyon fontos a sok-sok közös program. Az ilyen alkalmak kiválóak lehetnek pl. egy adott probléma megbeszélésére is. A szakértők azt mondják ezt kiskorban be lehet már vezetni, hiszen akkor a gyerek életében állandóvá válik ez a program, szokássá rögzül.

 

AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának első felében szereplő anyának és lányának sikerült ilyen szoros kapcsolatot kialakítani egymás között. Elmondásuk szerint kapcsolatuk inkább baráti, és nagyon sok közös programot szerveznek együtt. Így történt ez az adásban is, amikor Ágnes elvitte lányát, Petrát egy wellness hétvégére születésnapja alkalmából AZ ÉV HOTELE 2019 nyertes szállodájába, a Mesés Shiraz Hotelbe. 

 

Mesés Shiraz Hotel

A közel-keleti hangulatot idéző és azon tematikára épült szálloda a Gyógyvizek völgyében, Egertől csupán 5 km-re, Egerszalókon található. A hotel bensőséges, meghitt hangulatot áraszt, mely 15 éve csábítja vendégeit az ezeregy éjszaka mesés világába. Ma már 65 szobával, 11 exkluzív modern tematikára épülő lakosztállyal és 1400m2 területű, kültéri és beltéri wellness oázissal rendelkezik. A szobák mind egytől-egyig egyedi afrikai elemekkel díszítitek. A wellnessben pedig a hammam kezeléstől elkezdve a pezsgőfürdőn át, az aquabárral ellátott kültéri medencéig szinte minden megtalálható, ami a egy különleges kikapcsolódáshoz elengedhetetlen. A hely családos vendégek számára is kiváló, hiszen a tartalmas és izgalmas programokból bőven van választék, de alkalmas egy kis világ előtti elvonulásra is.

 

További részletek: ITT  

 
 

AZ ÉV HOTELE múlt heti adásának második felében egy másik történet volt látható. Nóra, András és két gyermekük próbalhatott ki egy szállodát. És bár ők nem ünnepeltek születésnapot, jót tett nekik a családi hétvége AZ ÉV HOTELE 2017, északkelet-magyarországi régiójának győztes szállodájában, a mátraházi Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness-ben, aol sok közös élményt szereztek.

 
 
Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness

A Hotel Residence Ózon****superior Conference & Wellness Hotel Budapesttől csupán 80 km-re a Kékes lábánál Mátraházán, 710 méterre a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda varázslatos hegyvidéki környezetben, egy 3,2 hektáros ősfás erdei szabadidőpark ölelésében helyezkedik el. Az impozáns épület majd minden szegletéből egyedülálló kékesi panoráma nyújt felejthetetlen élményt.

 

További részletek: ITT  

  
 

Szavazz kedvencedre és nyerj!

A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnapig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Aki szavaz, az nyerhet egy wellness hétvégét abba a szállodába, ahová voksát leadta. Minden héten érdemes ezt megtenni, mert így nagyobb az esélyed a havi főnyereményekre, vagy akár Te lehetsz az a szerencsés, aki eltölthet egy egész hetet A Best of AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

 

Ezen a héten is folytatódik a verseny

AZ ÉV HOTELE című műsorban múlt vasárnap a nézők a két utolsó északkelet-magyarországi szállodát láthatták. Ezért a hét utolsó napján, vasárnap 12:30-kor az egy összefoglaló epizódot láthattok az RTL Klubon arról a hat szállodáról, amelyek elindultak a Best of AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból. Az adásban újra megnézhetitek a szeptemberi indulókat, így könnyebb lesz a döntés, hogy melyik szálloda méltó a régió legjobbja címre.

 
 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. A közönségszavazás első hónapjában a balatoni régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.

  


AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1164 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x