Kamaszlánynak Mikulásra? Itt vannak az ötletek, minek örülnek!...
Címlap / Ajánló / Kamaszlánynak Mikulásra? Itt vannak az ötletek, minek örülnek!

>

Kamaszlánynak Mikulásra? Itt vannak az ötletek, minek örülnek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Csak a csoki sokszor kevésnek érződik, meg nem is túl egészséges. De van pár jópofa ötlet, ami kényelmesen elfér egy Mikulás csomagban, és nem kicsiknek való, ám egy kamasz örülhet neki. Ha ügyesen válogatunk a fiúk-lányok egyaránt kedvüket lelhetik, de mi főleg csajosabb ajándékokat válogattunk.  

 Az AVON és a Lush termékeiből gyűjtöttem egy kis csokorra valót, olyan kamaszlányoknak - meg persze a finom kényeztetés iránt nyitott fióknak is, akik már nem kapnak apró játékokat karácsonykor, viszont a különleges dolgokat kedvelik 

Kezdhetjük akár ezekkel a különleges fürdőbombákkal, melyek karácsonyi cukorka, és Mikuláscsizma formájúak, és stílusos ajándékok erre az alkalomra. 
A Lush egyébként számos jópofa adventi különlegességet tett a karácsonyt váró naptárba, amit IDE KATTINTVA >> meg is tudsz vásárolni! 



Azért is szeretjük a Lush termékeit, mert akár kendőbe is csomagolhatod őket, évről évre, ami nem termel újabb és újabb szemetet, így védi a bolygót. 



Ha nem vagy ennyire zöld és ökológiai gondolkodó, akkor az AVON termékei közül itt van ez a csokoládé trüffel illatő tusfürdő, ami stílusos ajándék erre a napra. A csomagolásból van amúgy piros is (bogyós gyümölcs illattal) ugyanilyen cuki, ünnepi mintával. 



Ezek a körömlakkok pedig azért is jók, mert alkalomadtán anyuka is kölcsön tudja kérni őket - gél hatásúak és csillognak, amit szerintem a legtöbb kamasz imád, ha dark korszakát éli, a sötétkéket még neki is becsempészhetjük a csomagjába, néhány fekete csokoládé közé. 



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1606 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x