Segítünk várni a Mikulást - Fejes Rita online meseestje szombaton...
Címlap / Ajánló / Segítünk várni a Mikulást - Fejes Rita online meseestje szombaton

>

Segítünk várni a Mikulást - Fejes Rita online meseestje szombaton

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-23

Ugye milyen nehéz elterelni a kicsik figyelmét, hogy oda tudja csempészni a Mikulás bácsi az ablakba az ajándékokat? Most az Érdnyugat egyesület segít a gyerekek lelkébe ünnepet lopni, a Mikulásnak pedig ajándékozni! Mikulás meseest online!  

 A kezdeményezést Érdről indult, az Érdnyugat egyesület kezdeményezése. Fejes Rita, az egyesület kulturális vezetője, színésznő és két gyermekes édesanya magára vállalta, hogy segít mindazoknak, akik nem a tévé elé akarják ezen a különleges napon is lerakni a gyerekeket. Online meseolvasás - se regisztrálni, se lájkolni nem kell, elég, ha megnézed! 


Két mesét választott a művésznő erre a napra. A Játékkészítő című mese a nagyobbaknak, és Lázár Ervin egy meséje (a címe most még meglepi!) a kisebbeknek. A kitartó gyerekek pedig anya, vagy apa ölében, akár mindkét mesét is végig hallgathatják. Különlegesen élvezetes művészi élmény várja azokat a gyerekeket, akik szombaton este, Mikulás napjának előestéjén leülnek mesét hallgatni. 

A meseest az egyesület ajándéka, eleinte főleg az érdi gyerekeknek szánták, azonban először a környéki településekről kérdezték, hogy bekapcsolódhatnak-e, majd érden élő nagyszülők külföldön élő unokáikat szerették volna meginvitálni erre a programra. Ezért úgy döntöttek, hogy- mivel az online elérés bárki számára hozzáférhető, így meghívják mindazokat, akik az igényes mesélés szerelmesei. 

A LIVE ADÁS IDE KATTINTVA 2020 december 5-én, este 18 órától kezdődik, és addig tart, míg a mesék véget nem érnek.  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 907 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x