Szoros verseny alakult ki az alföldi szállodák között
Címlap / Ajánló / Szoros verseny alakult ki az alföldi szállodák között

>

Szoros verseny alakult ki az alföldi szállodák között

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-28

Lezárult a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás alföldi régiójában megrendezett versenye. Ezzel már hat szállodának biztos helye van az évad végi fináléban.  

A balatoni és az északkelet-magyarországi régió után novemberben az Alföldön folytatódott A Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás versenye. Végül a Ti voksaitok alapján a 2010-es évek legjobb szállodája a régióból, a gyulai Komló Hotel**** lett. Ez a döntőbe kerülő szálloda a szavazók 21%-nak nyerte el a bizalmát, így már biztosan ott lesz a díjátadó gálán, ahol a másik 13 döntős szállodával küzd majd meg a Best of AZ ÉV HOTELE címért.

 

A verseny a dobogón nagyon szoros volt, hiszen a győztes, a második és a harmadik helyezett között összesen 1-1% volt. Így az estüstérmet 20%-al a hajdúszoboszlói Hotel Délibáb****, míg a bronzérmet a debreceni Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** szerezte meg. Utóbbira a néző 19%-a szavazott.

 

2020-ban egy szuperdöntővel készülnek a műsor készítői

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye AZ ÉV HOTELE ezúttal a „Best of ’10” évaddal jelentkezik. A 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Októberben az Északkelet-Magyarországi régió mutatkozik be. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. Így az alföldi régióból a Komló Hotel**** és a Hotel Délibáb**** jutott be a döntőbe.

 

A balatoni, az északkelet-magyarországi és az alföldi régió legjobbja már megvan, de az Dél-Dunántúlon még csak most indul a verseny

Decemberben az dél-dunántúli régióban folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny, ahol további 4 szálloda harcol majd a döntőbe jutásért. Múlt vasárnap ebből a 4 szállodából már kettőt láthattatok is az RTL Klubon futó, AZ ÉV HOTEL című műsorban. Az adás első felében Jánossal és Tímeával ismerkedhettetek meg, akik a 2017-es évad régiós győztes szállodájában, siklósi Hotel Castello****-ban tölthettek el egy napot.


Hotel Castello****

 

A stílusos eleganciával épült szálloda a Siklósi Vár tövében található, az M6-os autópálya révén a fővárosból is mindössze kétórányi autózással elérhető. A hotel a belvárosától alig 300 méterre helyezkedik el, csendes nyugodt környezetben. A Thermal Spa fürdővel közvetlen összeköttetésben álló négycsillagos szálloda a wellness mellett finom ételekkel és a Villányi borvidék különleges boraival teszi kellemessé az ott töltött napokat. További információ: ITT

 

 

Az adás második felében Fadd-Domboriban Éva és Zoltán tölthetett el napot, méghozzá a 2019-as évad régiós győztes, Donautica Étterem és Hotel****superior szállodában.


Donautica Étterem és Hotel****superior

 

Csend, nyugalom, kikapcsolódás. Klisének tűnhet, de itt ez lesz az első, amit megtapasztalhatsz. Az ember szinte hallja a természetet, a madarak csicsergését, a fák neszét és a víz hangját. Ugyanis a négycsillagos exkluzív szálloda a Holt-Duna gyönyörű partján, háborítatlan természeti környezetben, a szekszárdi borvidéktől csupán 20 km-re fekszik. A 2018-ban nyílt épületben 6 apartman és 11 egyedi szoba várja a kikapcsolódni vágyókat. A szobák formabontók, hiszen nincs két azonos belőlük. Mindegyiket a természet inspirálta, ebből adódóan minden egyes szoba más-más designt kapott. Az étterem a recepció mellett helyezkedik el, ahol a kíváncsibb vendégek a séfek munkáját is nyomon követhetik, a látvány konyhának köszönhetően. Az üvegfalak miatt innen is, de szinte az egész szállodából csodaszép kilátás nyílik a Duna holtágára. A romantikus, meghitt vacsora itt garantált, amihez minőségi borok is dukálnak. Ez utóbbiból itt biztosan nem lesz hiány. További részletek: ITT 


 
Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE hivatalos oldalán adhatod le, az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnapig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az év végi főnyereményt, azaz egy teljes hetet AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában. Ha esetleg nem láttad az adást, bármikor visszanézheted az RTL Most-on.

 

Vasárnap folytatódik a Best of AZ ÉV HOTELE verseny

Az ÉV HOTELE című műsor „Best of ’10” évadának következő adását most vasárnap 13:20-kor nézhetik meg az RTL Klubon. A műsorban a dél-dunántúli régió következő két versenyzőjét, a Verseg-Fenyőharaszton található Fenyőharaszt Kastélyszálló****-t, és visegrádi Hotel Visegrád****-ot láthatjátok.


 
Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye, az RTL Klubon futó AZ ÉV HOTELE közönségszavazás lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét, végül AZ ÉV HOTELE nyertes szállodáját. Idén AZ ÉV HOTELE ezúttal egy „Best of ’10” évaddal jelentkezik, amiben a 2010-es évek legjobb szálláshelyei újra versenybe szállnak. Ám idén a régió győztese mellett az adott hónap második helyezettje is bekerül a szezon végi szuperdöntőbe. A szállodákra érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE győztes szállodájában. A szavazatokat a műsor Facebook oldalán lehet leadni.  

    

 AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybeszálló szállodákat. Az új évadban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 991 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x