Babarét 2017-ben is a Városligetben!
Címlap / Ajánló / Babarét 2017-ben is a Városligetben!

>

Babarét 2017-ben is a Városligetben!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A Kadabra újra megrendezi 2017-ben is a Babarét rendezvényt a Városligetben. A Babarét immár hagyományos esemény, melyen a babák, mamák és szüleik találkozhatnak és egy különleges gyerekfesztiválon, igazán bababarát programokkal múlathatják az időt!  

 Az év legnagyobb gyermekrendezvényén, a Városligeti Gyermeknapon és a mellette megrendezésre kerülő Babaréten óriási kavalkáddal és játéközönnel várják a családokat. A Bárányfelhő sátorban mi is foglalkozásokkal, játékokkal és szakértő tanácsadásokkal várunk mindenkit szeretettel.


Babarét májusban! 

Május utolsó hétvégéje minden gyerek számára várva várt ünnep, hiszen ez a nap értük van, róluk szól. A Babarét szervezői igyekeztek idén is olyan programokat összeállítani, ahol a legkisebbek is megtalálják a nekik való szórakozást.
 
Az idei kínálatban szerepel fa játszótér, mini játszóvár, kalandpálya, hallásvizsgálat, fejlesztő tanácsadások, zenebölcsi, gyermekszoba dekorációs bemutató, gyermek fotózás, arcfestés, csillámtetoválás, lufi hajtogatás, anyukáknak sminktanácsadás, színpadi programok és még sok- sok meglepetés, amellyel május utolsó hétvégéjén találkozhatnak a látogatók. A Babaréten töltik ezt a hétvégét az Egyszervolt.hu kedvelt figurái is. 
Ha valaki kisbabával érkezne, ne feledje, hogy a Városligetben csak a Babaréten talál szoptató és pelenkázó sátrat. Minden adott ahhoz, hogy egy csodálatos családi hétvégén, a Babaréten találkozzunk!
 
 

A Bárányfelhő sátor programjai:

Szombat, 

10.00-14.00 MiniVilág és Logico játszóház 2-4 éveseknek
11.00 Zenebölcsi Cili nénivel
16.00 Zenebölcsi Cili nénivel
Egész nap: “Próbáld ki a babahordozást” akció, nyereményjáték és babahordozási tanácsadás a Hordozo.hu szakértőivel
 
Vasárnap, 
10.30 és 11.30 Mászó-tipegő fejlesztő torna, közte mozgásfejlődési tanácsadás a Fejlesztőház szakértőivel
15.00 Pilates szülés után – bemutató óra az Ágipilates.hu oktatóival (polifoamot hozzatok!)
Egész nap: a Semmelweis Mozgalom tanácsadása várandóssággal, szüléssel, szoptatással, anyababa-barát szülészeti ellátással kapcsolatban, találkozó az önkéntesekkel.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 107 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x