2017 győztese lett a Best of AZ ÉV HOTELE
Címlap / Ajánló / 2017 győztese lett a Best of AZ ÉV HOTELE

>

2017 győztese lett a Best of AZ ÉV HOTELE

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Véget ért a Best of AZ ÉV HOTELE fináléja az RTL Klub műsorán, amiben a 2010-es évek legjobb 14 vidéki szállodája közül az első három helyezettet díjazták. A fődíjat 2017 legjobb szállodája vihette haza ezúttal is a legjobbak közül.  

 AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás 4. szériája egy különleges évad volt, melyben a 2010-es évek 130 korábban induló hotele közül a legjobb 38 szálloda vehetett részt. A legjobbak versenyéből, azaz a régiós elődöntőkből az első és második helyezettek jutottak be az áprilisi döntőbe, amely során a nézők két héten keresztül szavazhattak kedvenc szállodájukra.
 

Északkelet-magyarországi hotel lett a közönségkedvenc

A 2010-es évek legjobb magyarországi vidéki szállodája, a Best of AZ ÉV HOTELE a döntőjében, a szavazatok 24%-át kapó felsőtárkányi Varázslatos Bambara Hotel lett. A fődíjat a szálloda egyik tulajdonosa, Dr. Kanta Awa vehette át a műsor házigazdájától, Kecsmár Alexandrától.

 


A Varázslatos Bambara Hotel a Bükk kapujában, Eger mellett, Felsőtárkányban található, méghozzá az erdőben. Az épület Autentikus afrikai építészet jegyeit hordozza magán, amely egyedi jelleget kölcsönöznek a hotelnek. A családbarát szállodában található wellness részleg pedig egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit, ahol a beltéri, kültéri, élmény-, és gyerekmedencék mellett az országban egyedülálló, különleges szolgáltatások találhatók, mint az afrikai herbárium-kunyhó, az uszadék-fából épült szauna, és a meditációs lélek oázis. A hotelben található Mali konferenciaközpont pedig rendezvények helyszíne lehet. A szállodát körülvevő erdő vadregényes programokat rejt, hiszen a Bükki Rejtélyparkban az oda látogatók a rengeteg programokon felül olyan állatokkal is találkozhatnak, mint a Törpe kenguru, vagy a Gyűrűsfarkú maki. További információ: ITT 
 

 

A verseny ezüstérmese AZ ÉV HOTEL 2019 győztes szállodája, az egerszalóki Mesés Shiraz Hotel lett, amely a döntőben a nézők 16%-nak tetszett a legjobban. Az elismerésért járó díjat Dr. Szepesi Richárd társtulajdonos vette át.

 

 

A harmadik helyért járó diíjat pedig Klenovszky Kitti kapta, aki a 2017-ben már ezüsérmet szerző hajdúszoboszlói Hotel Délibáb**** szállodát képviselte a díjátadón. Ez a szálloda a döntőben a voksok 10%-át kapta a döntőben.

 

 
  

A 14 legjobb hotel indulhatott a döntőben

A régiós legjobbak a hét hónapon tartó szavazás alapján pedig az alábbi hotelek lettek, amelyek a döntőben is megméretetthették magukat:

 

Északkelet-Magyarország régió:

·         Varázslatos Bambara Hotel, Felsőtárkány

·         Mesés Shiraz Hotel, Egerszalók

 

Alföld régió:

·         Komló Hotel****, Gyula

·         Hotel Délibáb****, Hajdúszoboszló

 

Budapest környéke régió:

·         Hotel Silvanus****, Visegrád

·         Hotel Visegrád****, Visegrád

 

Észak-Dunántúl régió:

·         Hotel Kapitány Wellness****Superior, Sümeg

·         Caramell Premium Resort****Superior, Bük

 

Balaton régió:

·         CE Plaza Hotel****, Siófok

·         Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

 

Kis-Balaton és környéke régió:

·         Lotus Therme Hotel & Spa*****, Hévíz

·         MenDan Magic Spa & Wellness Hotel**** Superior, Zalakaros

 

Dél-Dunántúl régió:

·         Puchner Birtok, Bikal

·         Donautica Étterem és Hotel****Superior, Fadd

 
 

A hotelek versenye 2022-ben is folytatódik

Kecsmár Alexandra a műsor végén bejelentette a közönségszavazás 2022-es folytatást, amikor újabb magyarországi vidéki szállodák szállnak majd versenybe AZ ÉV HOTELE címért és a különleges díjért.

 

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazásról:

AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége szakmai támogatását élvező verseny, mely az Interakció Produkció szervezésében kerül megrendezésre évről évre. A közönségszavazás lehetővé teszi, hogy az utazók szavazzák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szállodáit, majd a döntőben a régiós nyertesek közül válasszák ki AZ ÉV HOTELE díj nyertesét. A 2020-21-ben futó sorozat, a Best of AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás, ezúttal a 2010-es évek legjobbját keresi a korábbi évek során legtöbb szavazatot kapott szállodák közül.

 

 

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban két-két pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére egy magyarországi hotelbe valamilyen céllal – a lánykéréstől a házassági évfordulóig – és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket. Az adásokat követően pedig a Facebookon szavazhatnak az utazók kedvenc szállodájukra. 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x