Kulcsrakész ház
Címlap / Ajánló / Kulcsrakész ház

>

Kulcsrakész ház

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Amikor még csak álmodozunk a saját, elkészült házunkról és azt gondoljuk, hogy a tervek és a küszöb átlépése között csak pár röpke hét telik majd el, hogy aztán a saját otthonunk kényelmét maximálisan kiélvezzük, akkor nagyot tévedünk.  

 Akkor sem valósak az elképzeléseink, ha azt gondoljuk, hogy egy problémamentes időszak következik. Sok feszültséget kerülhetünk el azonban, ha nem mi szeretnénk mindent intézni. Nyilván a kivitelezést szakemberekre kell minden esetben bíznunk, viszont a tervek megvalósításával és az építési folyamattal összefüggő feladatokkal és munkálatokkal egy vagy több szakembert is megbízhatunk. Nincs ez másként abban az esetben sem, ha kulcsrakész házat vásárolunk. Sok fölösleges tehertől szabadíthatjuk meg magunkat, ha emellett az opció mellett döntünk.

Miért érdemes kulcsra kész házat építtetni és milyen előnyökkel járhat a házvásárlásnak ez a módja?Mi is az a kulcsrakész ház? 
 

Ha le akarjuk egyszerűsíteni, akkor azt jelenti, hogy megbízunk valakit, egy céget azzal, hogy minden, a házzal kapcsolatos feladatot ő végezzen és voltaképpen mi csak a teljesen kész házba lépünk majd be a megbízási szerződést követő néhány hónap múlva. Ha ilyen házat szeretnénk vásárolni, akkor sok - sok segítséget és támogatást kaphatunk a tervezés és a kivitelezés terén is, hiszen egy szakértői csapat dolgozik azon, hogy olyan otthonunk legyen, amelyet korábban megálmodtunk. Nem kell idegeskednünk, nem kell ott lennünk a ház építésével, kivitelezésével kapcsolatos munkálatok során.

Az alapvető építési csomag mellett, más csomagot is választhatunk. Mindig az adott kivitelezőtől függ, hogy mi minden található meg abban a bizonyos csomagban. Egy-egy csomag több mindent tartalmaz az építési engedélytől kezdve, a falakat, a padlót, a tetőt, a szigetelést, a homlokzatot, az ablakokat, az ajtókat, a tetőfedést, a villamos energiát. Egyes esetekben a konyha és a fürdőszoba berendezését, a külső tereprendezést is magába foglalja a csomag. A tervek elkészítésében nyilván mi is aktívan részt veszünk, a kivitelezés terhe azonban nem ránk, hanem a megbízó cégre hárul. Ők szereznek engedélyeket, jóváhagyásokat, ők kommunikálnak a kivitelezőkkel, egyszóval a megbízó cég tartja kezében a házépítéssel kapcsolatos összes feladatot és projektet és a jogi felelősség is az övék lesz.
 

A kulcsrakész ház előnye

Egy kulcsra kész háznak rengeteg előnye van, de az egyiket mindenképpen szükséges megemlítenünk. Ha bizonytalanok vagyunk, és jobban szeretnénk már az első lépéseket, azaz a tervezést is hozzáértő szakemberekre bízni, akkor egy ilyen lehetőség mindenképpen nekünk való. Ha elfoglaltak vagyunk, akkor rengeteg időt megspórolhatunk, ha egy fejlesztő számára adjuk ki ezeket a feladatokat. Nem mellesleg, sok stressztől is megóvhatjuk magunkat, ami nem elhanyagolható egy épülő ház során. Nem egy ember nyilatkozott már úgy, hogyha újra kezdhetné, semmit nem csinálna a házépítéssel kapcsolatban, hanem a kulcsrakész ház mellett döntene.
 
Sokakat érdekelhet a kulcsrakész ház ár, amihez csak annyit kell tennünk, hogy egy olyan oldalon regisztrálunk, ahol találunk ilyen lehetőséget. A Wilio is egy ilyen szolgáltató, ahol kulcsrakész ház kategóriában már 19144 igazolt és képzett szakemberrel rendelkeznek korrekt árakon. A Wilio oldalán történő regisztrálást követően, hogy megtudjuk a kulcsrakész ház árát, csak el kell küldenünk a megbízásunkat az ellenőrzött szakembereknek és így több ajánlatot is kaphatunk.
 

Mire ügyeljünk? 

Mivel a fejlesztők nem egyforma csomagajánlatot kínálnak, így a szerződéskötés előtt legyünk alaposak, figyelmesek, nehogy csalódás érjen bennünket. A kulcsrakész házak anyagi szempontból is biztonságosak, de soha ne hagyjuk ki a szerződés apró betűs részét, mivel előfordulhat, hogy ez a fix ár csak néhány hónapra vonatkozik. Ha figyelmesek vagyunk, nem érhetnek kellemetlen meglepetések és örömmel vesszük majd át a fejlesztőtől az elkészült házunk kulcsait.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 1348 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x