Fesztivál a Békéért - Ekam Világbéke Fesztivál
Címlap / Ajánló / Fesztivál a Békéért - Ekam Világbéke Fesztivál

>

Fesztivál a Békéért - Ekam Világbéke Fesztivál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

A béke a létezés valódi állapota. A béke egy olyan bátorsággal teli nyugalom érzése, ami nem hagy cserben a legnehezebb pillanatokban sem. Ennek az állapotnak megvan az ereje, hogy meggyógyítsa az elszakadt szálakat, a sebeket és egyben kitartást ad. Ez a béke mindenki számára lehetséges.  

 Ezzel a gondolattal lehet jellemezni azt a csodálatos víziót, melynek keretében idén negyedik alkalommal rendezik meg az Ekam Világbéke fesztivált, a világ legnagyobb fesztiválját, ahol több, mint 20 millió ember fog online találkozni és három napon keresztül együtt meditálni a békéért.

Ez a fesztivál nem egy béke-aktivizmus vagy mozgalom

 

Ez egy valós elmozdulás a béke irányába, melyet 2018-óta minden évben megrendeznek. 4 évvel ezelőtt, az első fesztiválon több, mint 1 millió ember gyűlt össze élőben és online világszerte. 2019-ben már 3 millió, tavaly pedig több, mit 10 millió ember vett részt és számtalan iskola, felsőoktatási intézmény, hivatal és cégek csatlakozott világszerte. Ezeken a napokon Béketeremtők milliói kapcsolódnak online, szerte a világon az Ekamhoz esténként, hogy részt vegyenek a kollektív meditációban, ami a béke különböző aspektusaira fókuszál – idén három békeszándékkal: Az első napon a nehéz helyzetben lévő gazdaság világszintű gyógyulásáért, a másodikon a megosztottság megszűnéséért, majd a harmadik napon a bolygó gyógyulásáért. A zárónapon pedig több, mint
20 millió ember fog kapcsolódni az Ekamhoz, hogy közösen meditáljanak a világbékéért.

Az Ekam egyedi elhelyezkedése is hozzájárul ehhez az ünnepléshez, mert ekkor úgy működik, mint egy erősítő, ami hatással van az emberiség tudatosságára.
Mindannyian tudjuk, hogy a világunk a történelemben eddig soha nem látott kihívásokkal néz szembe. Ez a hatalmas szorongás, stressz és érzelmi fájdalom időszaka mindenki számára. Ezért indították el Sri Preethaji és  Sri Krishnaji, az Ekam Kshetra társ-alapítói az Ekam Világbéke Fesztivált.

  (A cikk a kép alatt folytatódik) 


A fesztivál ingyenes és bárki részt vehet, aki szeretne a BÉKETEREMTŐVÉ válni
.


A fesztivál 2021 szeptember 17. és 19. között fog tartani, esténként kb. egy órás időtartamban, és az idén is lesz magyar nyelvű fordítás.
A Világbéke a Te felelősséged is! Gyere és legyél Te is Béketerermtő! A meditációddal járulj hozzá a Világbéke nagyszerű víziójához és a világ tudatosságának átalakulásához!
 
Ha szeretnél Béketeremtővé válni, regisztrálj be a lenti linken, és vegyél részt a fesztivál eseményein 2021szeptember 17. és 19. között, ami magyar nyelven is elérhető!

Ha további kérdésed van vagy szeretnél munkáddal is hozzájárulni, vedd fel a kapcsolatot a magyarországi szervezővel –
Csiki Tünde Tanmaya,
+36202913234
 
A fesztivál alapítói Sri Preethaji és Sri Krishnaji két nagy hatással bíró vezető, misztikus és modernkori filozófus.
Ők az O&O Akadémia alapítói. Amikor az emberek az ő jelenlétében meditálnak, elméjük elcsendesedik, valódi spirituális esszencia átáramlik az életünkbe és a csodák mezeje nyílik meg számukra, felébrednek a tudatosság transzcendentális állapotaira.
 
Krishnaji és a felesége Preethaji, az O&O Akadémia társalapítói, ami egy filozófiai és meditációs iskola. Célja, hogy hatással legyen a világ tudatosságára. Már több millió ember tudatát formálták át a világ több mint 100 országában. 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon 
 
[ 1055 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x