Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács - könyvajánló...
Címlap / Ajánló / Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács - könyvajánló

>

Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács - könyvajánló

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-12-09

Elképzelted már, milyen egy jó könyvvel és egy kockás pléddel bekuporodni a kényelmes foteledbe a ragyogó karácsonyfa mellett? A Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács épp ilyen hangulatú. Kedves, kalandos, és elvarázsol. Végig akarsz sétálni a városka havas utcáin, be akarsz térni a Kékvirágos Teáskannába, hogy találkozz a csinos, pisze pincérlánnyal, bekukkantanál a fogorvosékhoz, hogy miért kiabál a néni az utcai szobában.  

 Örökölt, üres, zöldre festett ház a karácsonyra készülő kisvárosban - ez a történet helyszíne. Apa és két gyerek, akik beköltöznek az ünnepekre - ők a szereplőink. A gyerekek szívesen laknának itt, az édesapa inkább eladná és elköltözne, pedig ekkor a titokzatos figura sem tette még tiszteletét előttük.

Ahol nem havas házacskák és bájos szomszédok várják a családot, ott lépten-nyomon rejtélyekbe botlanak. Rejtett ellentétek, drága hobbik, halott férjek és ragyogó előkertek világa ez. Titkok lapulnak a karácsonyra készülődő kisváros minden ajtaja mögött, és fiatal hőseinkre vár, hogy megfejtsék őket. Ha sikerül, talán új otthonra lelhetnek a zöld oromzatos, kísértetlakta házban.A szerző, Schwerteczky Adrienn, akit a karácsonyi faluja kapcsán már sokezren ismenek, és "karácsony anyóként" is emlegetnek, bár életkora az anyóságot nem igazolja. A szerző második nyomtatásban megjelent karácsonyi regénye már most a kiadó bestseller listájának élén van, nem véletlenül. A különleges történet magával ragadja az olvasót, és a legtöbben újabb példányokat vesznek a közelgő ünnepekre ajándékba. 
 
A vidám, karácsonyi, kísértetjárta krimit 12 éves kor felett tulajdonképpen mindenkinek ajánljuk. Fiataloknak és idősebbeknek, karácsonykedvelőknek és grincseknek, vagy azoknak a családtagoknak, akik kikapcsolódást vagy épp ötleteket keresnek bennük a karácsonyi készülődéshez.
 
A Karácsonyi kísértetek és a karamellás kalács tökéletes ajándék lehet kamaszoknak, fiataloknak, szülőknek és nagyszülőknek - de érdemes rögtön kettőt venni belőle, mert csomagolás alatt úgyis beleolvasol, és így megtarthatsz egy példányt. Kollégáknál, barátoknál sem vallasz szégyent vele. Az ára 3.350,- Ft.

A könyv megvásárolható a Könyvmentorok webshopjában>>
Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 744 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x