Korlátlan sörkóstolás az Indoor Sörfesztiválon
Címlap / Ajánló / Korlátlan sörkóstolás az Indoor Sörfesztiválon

>

Korlátlan sörkóstolás az Indoor Sörfesztiválon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-16

Február 18-án a járvánügyi intézkedések betartásával, de újra lesz Sörfesztivál, amire a sörök kedvelői olyan régen vártak. Versenyekkel, korlátlan fogyasztással és remek meglepetésekkel várnak a szervezők!  

 Február 18-án megnyitják a sörcsapokat az InterContinentalban és csak másnap este zárják el, addig pedig korlátlanul kóstolhatjuk habos kedvencünket az egyetlen hazai téli sörfiesztán, a VI. Indoor Sörfesztiválon.

 

“Kis- és nagyüzemi sörkülönlegességek, a hazai nedűk mellett cseh, német, angol, ír és belga seritalok sorakoznak Magyarország egyetlen téli sörfesztiválján, ahol a belépő ellenében korlátlanul – de azért mértékkel – kóstolhatjuk kedvenc italunkat” – mondják az Indoor Sörfesztivál szervezői, akik immár 6. alkalommal bizonyítják,  hogy nem csak nyáron csúszik jóízűen a sör. 

 

A nem apadó sörfolyam mellett kultúrtörténeti és gasztronómiai élmények is csalogatják a látogatókat, nem beszélve arról, hogy elkalandozhatunk a whiskey-k és pálinkák ízmezejében is.

Hagyományosan az Indoor Sörfesztiválon lesznek előadások a sörkultúra, - javarészt - hazai világáról, kiegészítve sörivó versenyekkel és az elbeszélésekhez kapcsolódó sörkóstolással. A kulináris kalandok idén is sörgasztronómia élményeket is nyújtanak: mindkét nap, a sörvacsorák keretében, különleges ételekhez párosítanak habos nedűket. Azokat pedig, akik mélyebben beleásnák magukat a sörmesterség útvesztőibe, mesterkurzus is várja a fesztiválon.

 

A sörfesztiválra a jegyek, elővételben 7.900 Ft-ba, a helyszínen 9.990 forintba kerülnek. A  sörvacsora – sörsorral -  17.990 forint, amely magában foglalja a fesztiválbelépőt is. A fesztiválra belépők kóstolópoharat kapnak, amit távozáskor egy logózott korsóra cserélhetnek.

 

Jegyek már kaphatóak az Eventim jegyirodánál >>

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 268 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x