A január a legkeményebb időszak a mélyszegénységben élők...
Címlap / Ajánló / A január a legkeményebb időszak a mélyszegénységben élők számára

>

A január a legkeményebb időszak a mélyszegénységben élők számára

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

Az ünnepek után még nehezebb azoknak, akik valamilyen oknál fogva támogatásokból kénytelenek megélni. A pandémia következtében több család is elvesztette a kenyérkeresőt, sok esetben pedig a családfenntartó vesztette el a munkahelyét, ami olyan helyzetbe sodorta az érintetteket, hogy gondot jelent a napi betevő megvásárlása.  

 A január a legkegyetlenebb időszak a rászorulók számára, hiszen a decemberben kapott dupla családi pótlék után ebben a hónapban nem érkezik támogatás. Ezért fordult segítségért a szcientológia önkéntes lelkészekhez immáron negyedik alkalommal a világjárvány alatt Szatmári István, a Gyulaji Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke, akinek egyre többen jelezték, hogy nem tudják, miből vásároljanak ennivalót a családjuknak.
 
Az önkéntes lelkészek a kérésre azonnal reagálva most hétvégén meg is érkeztek Budapestről Gyulajra, tartós élelmiszert és kozmetikumokat juttatva el 43 családnak. A nagycsaládosokon kívül olyan szülők is részesültek az adományból, akik gyermeküket egyedül nevelik, vagy tartósan beteg gyermeket ápolnak, de idős házaspárok sem maradtak ki a támogatásból.
 


 
A szcietológusok a járvány kezdete óta 64 alkalommal szerveztek különféle jótékonysági akciókat, melyek során több mint 40 tonnányi adományt juttattak el a bajbajutottakhoz Budapesten, valamint 15 további településen és Erdélyben. Összesen 29 szervezettel együttműködve (beleértve gyermekotthonokat, segélyszervezeteket, más egyházakat, önkormányzatokat, kórházakat és mentőszolgálatokat) támogattak főként tartós élelmiszerrel, friss gyümölccsel, fertőtlenítővel,  kozmetikumokkal nagy- és kiscsaládosokat, egyedülállókat, időseket, árva, illetve sérült gyermekeket, valamint egészségügyi dolgozókat.
 
Az önkéntes lelkészek mottója a „Mindig lehet valamit tenni”, és az előítéletek nélküli összefogást szorgalmazzák a járvány gazdasági hatásainak leküzdése érdekében.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 540 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x