Álomesküvő könnyedén
Címlap / Ajánló / Álomesküvő könnyedén

>

Álomesküvő könnyedén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Május közeledtével újra beköszönt az esküvő szezon. A jegyespárok pedig már javában készülődnek és az utolsó simításokat végzik. Akadnak közöttük azonban olyanok is, akik még keresik a wow faktort az eseményhez. Az izgalmas lehetőségeket, amelyektől igazán egyedi, egyszeri és megismételhetetlen lesz életük nagy napja. Azoknak, akik ez utóbbi kategóriába tartoznak összegyűjtöttük a legtrendibb, legkülönlegesebb lehetőségeket és szolgáltatásokat, melyekre talán még álmukban sem gondoltak volna.  

 
Mitől lesz igazán tökéletes egy esküvő? 
Természetesen mindenki arra törekszik, hogy a saját esküvője legyen a legemlékezetesebb. Vagyis, hogy a kivitelezés és a szervezés minden apró mozaik darabja összeálljon, és egy egy fesztelen és könnyed örök emlékké formálódjon. Mivel lehet elérni, hogy a vendégek igazán jól érezzék magukat? Leginkább azzal, hogy minden apró mozzanatot és elemet egyedivé teszünk oly módon, hogy tükrözze a házasulandó pár egyéniségét is. A legkíválóbb szakemberek és szolgáltatók bevonásával mindez nem jelenthet gondot! 
Koktélbár szolgáltatás - élményszerzés mesterfokon 
Akik nem szeretnének egy hagyományos esküvőt a régi, jól bevált, ámde már szinte megkopott esküvői elemekkel teletűzdelni, azoknak ajánljuk a BestBar különleges koktélbár szolgáltatását. Mottójuk, hogy nincs szükség többféle vodkára vagy ginre egy esküvőn, csak a megfelelő márkákra és mennyiségre. Tapasztalt pultosok segítenek megteremteni a hangulatot és a számos italkülönlegesség mellett személyre szabott italok megrendelésre is van lehetőség van. 
Menyasszonyi autó 
A babona szerint egy esküvőn a menyasszonynak kell valami régi, valami kék, valami új és valami kölcsön. A kölcsön igazából bármi lehet, a lényeg, hogy az esküvő után vissza kelljen szolgáltatni. Miért is ne lehetne ez a kölcsön a nagy napon a BestBartól egy hófehér Mercedes Benz E450 luxus Cabrio? 
Legyen szó akár az oltárhoz vezető útról vagy a fotózásról, egy elegáns luxusautó biztosan megkoronázza az eseményt. Azt se felejtsük el, hogy az esküvői autót pillantja meg mindenki először, márpedig erre a gyönyörű autóra garantáltan emlékezni fogsz!
Bízzátok a baristára! 
Megvan a helyszín, a menü és az italok akkor már csak egy dolog hiányzik: a kávé. És ha már mindenben a tökéletességre törekszünk miért ne lehetne a kávé is az? A BestBar megoldásának köszönhetően arra is van lehetőség, hogy a kávé is megfeleljen az elvárásoknak.
Mindamellett, hogy a kávébár szolgáltatás tökéletes aktivitás vendégfogadásra, illetve nagyon jól működik átvezető programelemként, kiváló minőségű kávét tudunk vendégeinknek biztosítani -  igazi kávéházi hangulatban az egész esküvő alatt. Legyen bárhol is az esküvő, a mobil kávébár az ország egész területén elérhető valamint beltéren- és kültéren egyaránt könnyedén felállítható.
Bor, mámor, esküvő
A szőlő és bor szerelmeseinek sem kell csüggedni, hogy pont életük nagy napján nem tudják majd élvezni azt, amit a leginkább szeretnek. Abban az esetben, ha nem egy borbirtokon kerül megrendezésre az esküvő, egy sommelier meghívása igazán különlegessé varázsolhatja a vacsorát. És ha esetleg az ifjú pár nem borszakértő, a sommelier abban is tud segíteni, hogy a kiválasztatott menüben szereplő ételek struktúrájához alakítja a borválasztékot. Mert bár a borok és az ételek párosításánal nincsen szabály, de az biztos, hogy a sommelier figyelni fog arra is, hogy az esküvői menü elengedhetetlen Újházi tyúkhúsleveséhez ne párosítsunk egy nehéz, testes villányi vörösbort. 
Pezsgés és frissesség 
Éppúgy, mint a bor, a pezsgő is elengedhetetlen kelléke az esküvőknek. Már a polgári szertartáson a koccintásnál előkerül a pezsgőspohár, és a pohárköszöntőn, vacsorán át egészen az esemény végéig jelen van. Kevés annyira elegáns és különleges ital van, mint a pezsgő. A különlegessége pont úgy mint a házasságnak, a frissességében és a pezsgésében rejlik. A pezsgő is, mint a házasság akkor jó ha évek múltán is képes megőrizni ezt az üdeségét és frissességét. 
Kívánjuk, hogy az idén kötött házasságok is éppúgy bővelkedjenek majd pezsgésben, mint a fentebb említett szolgáltatások igénybevételével megrendezett álomesküvők!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 548 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x