Így lesz sikerben gazdag az Újév! - Szilveszteri program ötletek...
Címlap / Ajánló / Így lesz sikerben gazdag az Újév! - Szilveszteri program ötletek

>

Így lesz sikerben gazdag az Újév! - Szilveszteri program ötletek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-07

Az év vége arra való, hogy összegezzük az eddigieket, vessünk egy pillantást az elmúlt 12 hónapra és terveket szőjünk a következőre. Persze ilyenkor mindenki bizakodva fordul a jövőbe és azon tanakodik, hogy vajon hogyan lehetne sikerben gazdag az újév.  

 Első lépésnek nem rossz, ha méltóképp búcsúzunk el az ideitől – szilveszteri programok Budapesten.

Amikor egy ajtó bezárul…

A szilveszter 2022 -ben is az elengedésről szól. Ilyenkor egy ajtó bezárul, magunk mögött hagyjuk a múltat és a jövő meglepetéseire nyitottan érkezünk meg az új évbe. Azonban ezt igen sokféleképpen lehet csinálni: óriási bulizással, meghitt romantikázással vagy csendes kultúrafogyasztással, és még sorolhatnánk.

Az újévi programok szinte végtelenek, a kategóriák terén is igen széles a választék, így mindenki megtalálhatja a saját kedvencét. Egy dolgot azonban érdemes észben tartani a keresgélés során: elképzelhető, hogy ahogy búcsúztatjuk az óévet, olyan lesz az újév.

 
Az igazán aktív társaságoknak: buli minden mennyiségben!

Szeretsz hajnalig táncolni? Mindened a pörgés? Imádod a nagyszabású dolgokat? – Ha a válaszod igen, akkor mindenképp látogass el egy szilveszteri party-ba!

A szilveszteri programok 2022 végére is felteszik a pontot – jobbnál jobb ajánlatokból válogathatunk, melyek közül természetesen még mindig a bulik a legnépszerűbbek.

Sok szilveszteri buliban élőzene is van, így szuper zenekarokat csíphetsz el egy-egy helyszínen. Vagy inkább a régi idők slágereire ráznád? – Sok helyen lesz retro party, ahol az elmúlt évtizedek legnagyobb trackjei szólalnak meg. Azoknak pedig, akik az elektronikus zene szerelmesei, jobbnál jobb DJ-k biztosítják majd a talpalávalót.

 
 

A csendesebb ünnepléshez: kultúr, gasztro, romantika!

Természetesen nem mindenki éli az óriási bulizást, sőt vannak, akik egyenesen menekülnek a zajos, zsúfolt helyekről. Nekik is bőven akadnak szilveszteri programok, ráadásul sokféle kategóriában.

A lelkes kultúrafogyasztók ilyenkor sem maradnak program nélkül! Szilveszteri koncert, színház és mozi várja azokat, akik akkor a legboldogabbak, ha egy kis szellemi táplálékkal térhetnek haza az év utolsó estéjén.

Az ízek megszállotjainak sem kell aggódniuk, ugyanis a gasztronómiai színtér összes jelentős szereplője készül valami izgalmas meglepetéssel szilveszter estére. A szilveszteri vacsorákra azonban általában hamar betelnek a helyek, ezért érdemes időben asztalt foglalni!

Akik egy igazán meghitt szilveszter estére vágynak, azoknak a sétahajózástól kezdve a wellness-ig, számtalan romantikus program áll rendelkezésükre.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 448 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x