Melyik a legjobb balatoni szálláshely 2022-ben?
Címlap / Ajánló / Melyik a legjobb balatoni szálláshely 2022-ben?

>

Melyik a legjobb balatoni szálláshely 2022-ben?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás második régiós versenye most vasárnap délben véget ér. Ami azt jelenti, hogy szavazók ezen a héten két szálláshelyet bejuttatnak az év végi fináléba.  

 Az alföldi régióban bemutatott szállodákra ezen a héten lehet utoljára szavazni a műsor hivatalos oldalán. A legtöbb szavazatot gyűjtő szálloda pedig a másodk helyezette együtt bejut a döntőbe, ahol harca szállhat AZ ÉV HOTELE címért és annak rangos díjáért. 

 

Hogyan dől el, hogy melyik lesz az alföldi régió legjobb hotele?

 
AZ ÉV HOTELE című műsor december végéig, Magyarország öt turisztikailag kiemelt régiójának 28 szállodáját mutatja be. Szeptemberben a sztár-hoteltesztelők az balatoni régióban hat szállodát próbáltak ki. Ezeket a hoteleket láthattátok múlt héten, a hónap utolsó adásában. A hat szálláshely megtarthatta a korábban – az egyes adások után – bezsebelt szavazatait, tehát az eredmények nem nullázódtak le. Most a nézők még egy utolsó vokssal segíthetik kedvencüket a havi döntőben, hogy a számukra legszimpatikusabb lehessen a balatoni régió legjobbja. A szavazatokat vasárnap délig a műsor hivatalos oldalán (link: https://www.facebook.com/azevhotele/ ) lehet leadni. A nézőknek most még több nyeremény ütheti markát, hiszen a heti nyereményen kívül, az összes szeptemberben voksló közül sorsolják ki a havi fődíjakat is. Ha nem láttad az összes alföldi indulót, vagy lemaradtál a múlt heti összefoglaló adásról, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi epizódját az RTL Most-on
 
 

Rajtad is múlik, hogy a hat alföldi szálloda közül melyik lesz a régió legjobbja! 

 

Hotel Margaréta, Balatonfüred

A szálloda Balatonfüreden található. A közel 13000 lakosú város Veszprém megye hatodik legnépesebb települése, a Balaton-part egyik legnépszerűbb üdülőhelye és egyben az északi part fővárosa. A Balaton-part ékkövének is nevezett Füreden található a folyamatosan megújuló, de egyben a környék legrégebbi szállodája a varázslatos Hotel Margaréta. A város központjától alig két kilométerre, a vasútállomástól gyalog mindössze húsz percre fekvő szálloda családias környezetben várja a vendégeket. Tágas, kényelmes szobái a régi és az új stílus találkozása. Wellness részlegén jakuzzi, szauna, jégoltár, merülő medencék várják a vendégeket. A részleghez tartozó só és aromaterápiás szobák pedig a relaxálni vágyóknak lettek kialakítva. Mivel a szálloda közel a Balaton parthoz épült, így a lehetőség adott sétahajókázásra, vitorlázásra és számtalan vízi eszköz bérlésére is. A hotel étterme grill terasszal, helyi borokkal és házias ízekkel várja a szállóvendégeket.  
 
További részletek: https://hotelmargareta.hu/
 
 
 

Treehouses, Kapolcs

A különleges építésű Treehouses Kapolcson, Veszprém megyében, a Tapolcai járásban található. A település tájvédelmi terület. A hat darab, modern stílusú faház – amelyek kősziklákat formálnak meg – egymástól távol egy speciális alakzatban helyezkednek el. A „Sziklák” (faházak) mindennel fel vannak szerelve, ami egy szuperior szállodában megtalálható. Nappalival egybekötött hálószoba, ahol egy jól felszerelt teakonyha is biztosítja a kényelmet. Modern stílusú fürdőszoba, illetve minden faházhoz jár jakkuzzi és szauna is. De ami ennél is fontosabb az a hely spirituális élménye. A feltöltődés, a lazítás, és a nyugalom távol a város zajától, távol mindentől. A festői panorámát nem csak a teraszon ülve, hanem a faházhoz tartozó jakkuziból és szaunából is élvezhetik a szállóvendégek. Az ide látogatók a faházakhoz tartozó iglokban fogyaszthatják el a vacsorát, ahol a szálláshely specialitásait kóstolhatják meg, illetve helyi pincészetek borainak kínálatából válogathatnak. 
 
További részletek: https://www.treehouses.hu/
 
 
 

Flamingó Welness és Konferencia Hotel****, Balatonfüred

A hotel a Balaton partján, a 71-es főút mellett helyezkedik el, így könnyen megközelíthető minden irányból. A hotel nemcsak gyönyörű balatoni környezetével, panorámájával, hanem kivételes vízivilágával, kül- és beltéri medencéivel, szaunákkal, gyerekbarát szolgáltatásokkal várja a vendégeket. A szállodát csodás balatoni táj veszi körül, biztosítva az idelátogatók számára a kikapcsolódást. A hotelnek saját vitorláskikötője és strandja is van. 179 légkondicionált szoba, köztük családi, luxuslakosztályok gyönyörű panorámával és extra kényelemmel várják az idelátogatókat. A szálloda jól felszerelt edzőtermet is kínál. Éttermük nemzetközi és hazai ételekkel fogadja vendégeit, de a reform és vegetáriánus ételek kedvelőire is gondoltak. A hagyományos specialitások mellett a könnyű, ízletes ételkompozíciók és változatos desszertek is fontos elemei kínálatuknak.
 
További információ:https://www.flamingohotel.hu/ 
 

Ensana Thermal Aqua, Hévíz

A Hévíz központjában, a tótól mindössze 500 méterre található Ensana Thermal Aqua egészségközpontot és wellnessrészleget kínál. A prémium kategóriájú szálloda sétatávolságra helyezkedik el a termáltótól, mely a felszínén úszó tavirózsákkal, gőzölgő vizével lenyűgöző látványt nyújt. Az egészségközpontban termálvizes, illetve fényterápiás és mechanoterápiás kezelések is igényelhetők. A wellnessben termálvizes, fedett és szabadtéri medencék, szaunák és napozóterasz szolgálja a vendégek kikapcsolódását. A szépségszalonban masszázs, fodrászat, pedikűr és manikűr is a vendégek rendelkezésére áll. A vendégek jóga és vízi aerobik órákon vehetnek részt, a fitneszteremben pedig személyi edzők segítségét is kérhetik. Az étterem nemzetközi és magyar ételeket, valamint nyári teraszt kínál. A lobby bárban és a teraszos kávézóban a vendégek finom italok közül választhatnak.
 
 
 
 

Hotel OTP, Balatonszemes

A szálloda Balatonszemesen, a nyugodt és családias hangulatú településen, közvetlenül a Balaton partján található. Háromcsillagos színvonalon, a megszokott vendégszereteten túl, teljeskörűen felújított szállodával, minőségi szolgáltatásokkal várják a vendégeket. A tágas Superior plus szobák balatoni panorámásak, Superior szobák pedig a kertre néznek. A vendégek kikapcsolódását szolgálja a wellness részleg, ahol edzőterem, panorámás finn szauna, infraszauna, beltéri gyermek-, élmény-, és úszómedence, valamint bár is található. Az étterem bőséges svédasztalos kínálata - legyen szó reggeliről vagy vacsoráról - teljes mértékben kielégíti a vendégek igényeit. Konferenciák, csapatépítő tréningek és egyéb rendezvények lebonyolítását is vállalják.
 
 
 
 

Baobab Suites****, Siófok

A Baobab Suites**** Siófok egyik új, exkluzív szálláshelye 18 szobával, illetve lakosztállyal áll a vendégek rendelkezésére. A szobák és belső terek egyedi építészeti megoldásokkal, afrikai stílussal, exkluzív hangulatukkal mindenkit garantáltan elvarázsolnak. Siófok legpatinásabb, platánfás utcája tökéletes helyszín a kikapcsolódásra! A panzió elhelyezkedésének köszönhetően csendes, de pár lépésre található a Balaton partjától, az ingyenes strandtól, a Petőfi sétánytól, a Plázs-tól, pár perc séta választja el a vasút-és buszmegállótól is, Siófok fő tere pedig szintén gyalogosan megközelíthető.
 
Bővebb információ: https://baobabsuites.hu/ 
 
 
 

Magyarország egyetlen televíziós hotelversenye vasárnap egy új régióban folytatódik 

A szálláshelyek tesztelése októberben az Északkelet-Magyarországon folytatódik. Ebben a régióban hat ház küzd majd meg egymással a régió legjobbja címért. Most vasárnap a mezőkövesdi Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness****, és tokaji Mercure Tokaj Center****Superior kerül Angyal András és párja Dornina nagyítója alá. Ha kíváncsi vagy, hogy milyenek az új régió első szálláshelyei, és tudni szeretnéd, hogyan érezték magukat a szár-tesztelők, akkor ne hagyd ki az adást most vasárnap 12:15-kor az RTL Klub-on.
 
 

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL Klub műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.
 
 
 
AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1026 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x