Nem csalás, nem ámítás! Itt a megfizethető iPhone!
Címlap / Ajánló / Nem csalás, nem ámítás! Itt a megfizethető iPhone!

>

Nem csalás, nem ámítás! Itt a megfizethető iPhone!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

Az Apple iPhone az elmúlt évtizedekben ikonikus telefonná vált, és sokan vágynak egy újabb, esetleg a legújabb modellre, viszont vagy anyagi szempontok, vagy a tudatos fogyasztás, esetleg más indokok miatt mégsem döntenek a vásárlás mellett. Nekik van egy jó hírünk! Mostantól elérhető a megfizethető Apple iPhone Magyarországon is!  

Felújított okostelefon

A Rejoy.hu 2019-ben jött létre azzal a céllal, hogy egyszerűsítse és biztonságossá tegye a használt telefonok adásvételét. Az oldal megálmodói megoldást találtak arra, hogy lehet egyszerre megbízható és gyors a használt okostelefon eladása és vásárlása és hogy kerülhető el az ezzel járó potenciális vesződség.

A folyamat egyszerű: eladóként a Rejoy.hu beépített, néhány kérdésből álló értékbecslése után kiszámolja az árat, ezután kiválasztjuk, hogy mikor jöhet a futár a telefonért (ez az eladónak egy forintjába sem kerül).

Amint beérkezett a telefon, már nincs is más teendő csak várni, hogy megérkezzen az összeg a bankszámlánkra. Vásárlóként pedig az oldalon a valós állapotot tükröző, jó minőségű képek és termékleírások segítenek megtalálni a megfelelő telefont és egy egyszerű kártyás fizetés után szintén futár szállítja házhoz a kiválasztott készüléket.Megbízható minőség

Az oldal indulása óta már felhasználók százait mentette meg attól, hogy homályos üzletek áldozatai legyenek és esetleg rejtett hibás készüléket vásároljanak. A jó minőségű képek és termékleírások mellett minden, a Rejoy.hu-hoz beérkezett telefon egy többlépcsős ellenőrzésen megy keresztül.

Szakértők ellenőrzik a telefon hardver és szoftver részét, az akkumulátor töltési ciklusát, a kamerát, a kijelzőt, a nyomógombokat, a mikrofont és minden szükséges szegmenst a telefon megfelelő működéséhez.

És ez az ellenőrzés még nem minden! Használt telefon vásárlás előtt, például egy használt iPhone esetében is, gyakran felüti a kétely a fejét, hogy mi lesz akkor, ha hamar meghibásodik a telefon és már nem érvényes a garancia?

Az okostelefonok szervizelése elég költséges tud lenni, ha saját zsebből kell fizetni. A Rejoy.hu erre is megoldást kínál, hiszen azon túl, hogy a megrendelés után 30 napos elállási időt vállalnak, még 12 hónap garanciát is biztosítanak arra az esetre, ha meghibásodik a készülék.

A garancia természetesen nem csak használt iPhone telefonok esetében érvényes, hanem minden, az oldalon található készülékre vonatkozik.

Miért éri meg a second hand telefon?

A pénztárcánk mellett a bolygóval is jót teszünk, amikor nem új, hanem javított telefonok mellett tesszük le a voksunkat. Az okostelefon-ipar a legkörnyezetszennyezőbb iparágak között szerepel a világon, hiszen minden egyes új telefon elkészítéséhez a Földön véges számban előforduló nyersanyagok bányászata, szállítása és finomítása szükséges.

Kevesen tudják, de Európában arányosan az e-hulladék mennyisége növekszik évről évre a legnagyobb mértékben, ami többek között annak is köszönhető, hogy túl sokan, túl gyakran cserélik a telefonjukat.

A Rejoy.hu tehát a pénztárcánk megóvása mellett a bolygó megóvásában is segíthet, hiszen egy-egy felújított okostelefon pont olyan jól tud működni, mint a boltban vásárolt, új készülékek.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)
 
 
[ 373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x