Mit üzennek a számok?
Címlap / Ajánló / Mit üzennek a számok?

>

Mit üzennek a számok?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-21

Véletlen egybeesés, vagy valóban üzenni akarnak nekünk az angyalok, ha egy szám vagy számkombináció már többször is feltűnik? Akik hisznek a spiritualitásban azt vallják, véletlenek nincsenek. Mindig, minden okkal történik és minden találkozás sorsszerű.  

A spiritualitás hasonlóan a vallásokhoz hisz a mindenségben és abban, hogy magasabb erők irányítják a sorsunkat. Hogy ki pontosan miben hisz, azt embere válogatja. Egy biztos, hogy egy nálunk felett álló erőben. Nem szokás összemosni a spiritualitást a vallással pedig nagyon is hasonló a kettő. Talán a vallás jobban megfogható, hiszen a történelmünk része, de az kétségtelen, hogy akár a vallásos, akár a spirituális életet választókról legyen szó, egyben mindenképpen hasonlóak: hisznek valamiben! Akik hisznek abban, hogy nincsenek véletlenek, azok talán azt is elhiszik, hogy ha reggel elindulnak munkába és ugyanarra a számú buszra kell felszállniuk, mint amilyen rendszámú autó megy éppen előttük, és a főnöke pontosan addigra csúsztatja el a megbeszélést, hogy az óra és perc kombinációk megegyeznek azokkal a számokkal, amit a rendszámtáblán látott és még az aznapi dátum is pontosan ugyanazokból a számokból áll, az nem lehet véletlen, hiszen ennyi véletlen kizárt! Inkább sorsszerű.

A spirituális üzenetek közé tartoznak az angyalszámok és akik hisznek bennük azt tartják, hogy az angyalok, ezekkel a számokkal szeretnének nekünk üzenni valami fontos dolgot. Az angyalszámok és azok kombinációi mind mást jelentenek. Akit érdekel a számmisztika, könnyen utána tud nézni, melyik szám milyen üzenetet hordoz. A numerológia szerelmesei előtt talán az sem újdonság, hogy születési nevünk és dátumunk is hordoz egy-egy számot, ami az életutunkat és személyiségünket jellemzi. Ha pedig a jövőnket illetően szeretnénk útmutatást kapni, vagy egyszerűen meg szeretnénk tudni milyen évünk lesz, azt az életút számunk segítségével tudjuk kiszámolni. Tehát a számmisztika hasonlóan a horoszkópunkhoz egy jellemzést ad rólunk főleg akkor, ha hiszünk a benne, írja a noiportal.hu.

Lantos Gábor énekes és barátnője, Csörgő Adri kétszeres fitness világbajnok romantikus hétvégével és egymásra hangolódással igyekezett kipihenni a fárasztó mindennapokat. AZ ÉV HOTELE műsor forgatásán kamerán kívül azt is elárulták, hogy ők hisznek a spirituális dolgokban. Adri leginkább a számokban és azok üzeneteiben hisz. Azt mesélte, ha valami fontos döntés előtt áll.Folytatódik AZ ÉV HOTELE verseny 5. évada az Dél-Dunántúli régióban

AZ ÉV HOTELE című műsor legújabb epizódjában Lantos Gábor énekes, fitness edző, és barátnője a kétszeres fitness világbajnok, Csörgő Adrienn a szállodatesztelő. Ha érdekel hogyan telt a hétvégéjük, akkor nézd vissza AZ ÉV HOTELE legutóbbi adását az RTL.hu-n! Gábor és Adri hétvégéje azonban, nem csak a pihenésről szólt közben két szállodát is kipróbáltak. Az első szálláshely a Love and Dream Élményvilla volt Zalakaroson, ahol a szerelmespárnak egy régi vágya vált valóra azzal, hogy a felhők közé repítették őket. Mindemellett évek óta tartó félelmüket is sikerült leküzdeniük a zalakarosi sétarepülés alatt.Love and Dream, Zalakaros

Zalakaros, Zala megyében, a térség délkeleti részén, Keszthely és Nagykanizsa között helyezkedik el. Az alig kétezer főt számláló üdülőváros a Nagykanizsai járásban, Zalaapáti-hát területén található. Turizmusát tekintve a város Magyarország 7. legnépszerűbb települése, ugyanakkor a 6. legkisebb lakosságú városa. Zalakaros szívében helyezkedik el a csodálatos Love and Dream Élményvilla, a város egyetlen felnőttbarát szálláshelye, amely kizárólag 16 éven felüli vendégeket fogad a gondtalan kikapcsolódás és pihenés érdekében. Az exkluzív környezetben elhelyezkedő villa páratlan panorámával rendelkezik. Luxus lakosztályai nyugalmat és harmóniát árasztanak. A tökéletes kikapcsolódást és feltöltődést elősegíti az apartmanokhoz tartozó privát wellness részleg. Ahol fényterápiás privát jakuzzi, szauna, kandalló és erkély teszi még varázslatosabbá az ott töltött időt. Az élményvilla minden apartmanja és lakosztálya teljesen felszerelt konyhával rendelkezik azon vendégek részére, akik nem szeretnének kimozdulni a lakosztályból. Akik viszont gasztronómiai élményekre vágynak, azokat számos étterem és autentikus vendéglátóhely várja a városban közel a villához.

További részletek: https://ldvilla.hu/Adri és Gábor Zalakaros után Pakson a Erzsébet Nagy Szálloda****-ban folytatta a hoteltesztelést. A párra itt újabb izgalmak vártak: nyakukba vették a várost és egy különleges üzemlátogatáson vethettek részt a Paksi Atomerőműben.Erzsébet Nagy Szálloda****, Paks

Paks Tolna megyében, hazánk dél-dunántúli régiójában helyezkedik el, amely a közel tizenkilencezer lakosával a megye második legnépesebb települése. A város történelme az ókortól egészen a modern korig terjed. A legjelentősebb régészeti feltárások az évszázadokra visszanyúló, a területen keresztülhúzódó hadi utakból származnak. Itt, Paks belvárosában található az Erzsébet Nagy Szálloda****. A három épületből álló konferencia és wellness hotel a város szívében, a Duna part mellett futó hangulatos sétány közelében fekszik. A szálloda épülete hosszú történelmi múltra tekint vissza: már az 1700-as évektől üzemelt. Az épületet az itt lakók Paks város szimbólumának tekintik, amelyet 2000-ben építették át jelenlegi formájára. A klasszikus stílusú szállodai szobák tágas terekkel rendelkeznek. A letisztult stílust képviselik. Wellness részlegén szauna, gőzkabin, és jakuzzi várja a felfrissülni vágyókat. 15 méter hosszú medencéje pedig az aktív pihenést szolgálja. A szálloda étterme a tradicionális konyha mellett új és különleges fogásokkal is várja az idelátogatókat.

További részletek: https://erzsebethotelpaks.hu/Szavazz és nyerj wellness hétvégét minden héten!

Szavazatodat AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán adhatod le az adásban bemutatott szállodák valamelyikére most vasárnap 11 óráig. Ha voksolsz, nyerhetsz is egy-egy ajándék wellness hétvégét abba a szállodába, ahová szavazatodat leadtad. Ha hétről-hétre megteszed ezt, akkor nő az esélyed arra, hogy elvidd a havi majd pedig az évvégi főnyereményt, ami egy teljes hetet jelent AZ ÉV HOTELE nyertes szállodájában.

Vasárnap egy összefoglaló adással jelentkezik AZ ÉV HOTELE


A műsor készítői ezen a héten a Dél-Dunántúl régió eddig látott összes szállodáját újból megmutatják egy adásban. Összesen négy szálláshelyet láthattok majd, amelyben újra feltűnik Varga Miki színész-műsorvezető, az Éjjel-Nappal Budapest Joe-, valamint Lantos Gábor énekes. A hó végi összefoglaló adás most vasárnap lesz látható 11:55-kor az RTL műsorán.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 997 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x