Az online bankszámlák 6 hasznos funkciója, ami megkönnyíti...
Címlap / Ajánló / Az online bankszámlák 6 hasznos funkciója, ami megkönnyíti a havi pénzügyek intézését

>

Az online bankszámlák 6 hasznos funkciója, ami megkönnyíti a havi pénzügyek intézését

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-07

A bankszámlanyitás nemcsak azért szükséges, hogy fizetésünket a számlánkra kapjuk, hanem többek között azért is, hogy lehetőségünk legyen pénzt utalni. Ha online intézzük banki ügyeinket, számtalan hasznos funkciót élvezhetünk, ami bőven túlmutat azon, hogy pénzünkhöz bárhonnan hozzáférhetünk.  

Hogyan működik az online bankszámla?


Ha bankszámlát nyitunk, ma már automatikusan jár hozzá egy online felület, amihez az általunk megadott jelszóval, a netbankon keresztül férünk hozzá, ráadásul a legtöbb esetben ehhez elegendő a mobiltelefonunk is. Természetesen bankkártyánkat akkor is gond nélkül használhatjuk, ha nem lépünk be az online fiókunkba, ám a kizárólag offline bankolással számos rendkívül hasznos funkciótól fosztanánk meg magunkat. Megéri némi időt tölteni az online felület tanulmányozásával, mert hosszabb távon rengeteg időt és energiát spórolhatunk meg általa.

Az online bankszámlák 6 hasznos funkciója


Bankszámlanyitás
után azonnal él az online bankszámlánk, minden funkciójával együtt. Természetesen amíg bizonyos beállításokat nem végzünk el, nem mind használható közülük, pedig érdemes minél előbb túlesni ezen a részén, mert annál hamarabb élhetünk az online bankszámla adta remek lehetőségekkel.

Utalások


Alapfunkció, hogy bárminemű utalást könnyen elvégezhetünk online számlánkról, legyen az magánszemély vagy cég részére indított fizetés. Akár állandó neveket is felvehetünk listánkba, ezzel sok időt takaríthatunk meg. Ha rendszeresen utalunk valakinek, beállíthatjuk, hogy a hónap egy adott napján automatikusan menjen az utalás, így ezt az állandó terhet is levehetjük a vállunkról.

Telefonról is használható


Természetes, hogy nincs mindig a kezünk ügyében a számítógép, ám szerencsére erre nincs is szükség! Az online szolgáltatásokhoz okostelefonunkról is hozzáférünk, akár a böngészőn keresztül, akár a letöltött applikációval. Ez különösen előnyünkre válik, ha valahol nem áll rendelkezésre a bankkártyás fizetési lehetőség, és nincs nálunk készpénz. Ilyen esetben telefonunkkal pillanatokon belül beléphetünk a mobilbankunkba, és átutalhatjuk az adott összeget a megfelelő számlaszámra.Frissülő bankszámlakivonat


A netbank gondoskodik arról, hogy mindig lássuk, mennyi pénz áll rendelkezésünkre, ezt másodpercek alatt megtudhatjuk. Emellett például egy hitelfelvételnél elengedhetetlen a bankszámlakivonat megléte. Ma már az online bankszámlával mi magunk is a hitelintézet vagy épp egy ügyvéd rendelkezésére tudjuk ezt bocsátani anélkül, hogy emiatt be kelljen mennünk a pénzintézetbe.

Könnyített könyvelés


A netbankok tartják a lépést a 21. századdal, így a könyvelést is megkönnyítik! Nem szükséges lementeni a bankszámlakivonatokat, majd elküldeni a könyvelőnknek, ugyanis az adatokat pár egyszerű lépéssel egy könyvelőprogramba importálhatjuk, így segítve a saját és a könyvelő munkáját egyaránt.

SMS-értesítések


Amennyiben minden pénzmozgásról tudni szeretnénk, erre is van lehetőség. Ha igényt tartunk rá, bankunk SMS-ben értesíthet bennünket arról, ha kártyánkról utalás vagy kifizetés történik. Ez különösen akkor előnyös, ha nem akarjuk naponta ellenőrizni a netbankunkat, mégis biztosak szeretnénk lenni afelől, hogy semmi nem történik, amiről ne tudnánk azonnal.

Rendezettség


Akár mappák szerint is rendezhetjük online bankszámlakivonatainkat, így pénzügyeink sokkal átláthatóbbak lesznek. Szűrőket is használhatunk, ha konkrét tranzakciót keresünk, ami kiváltképp hasznos abban az esetben, ha egy régebbi adatot keresünk.

Hogyan működik a bankszámlanyitás?


Ha úgy érezzük, szükségünk van az online bankszámla adta funkciókra, akár online, akár személyesen is nyithatunk bankszámlát. Az online számlanyitáshoz csupán stabil internetkapcsolatra, megfelelő szoftverre és kamerára van szükségünk, míg utóbbihoz iratainkat és esetleges már meglévő bankszámlánk adatait is magunkkal kell vinnünk.

Az online bankszámla nem újdonság, de a benne rejlő lehetőségek száma évről-évre egyre nő. Érdemes élni a digitális megoldásokkal, hiszen rengeteg időt spórolhatunk meg velük, és így sokkal könnyebben szem előtt tarthatjuk pénzügyeink alakulását.

Jelen marketingközlemény nem minősül ajánlattételnek, a tájékoztatás nem teljes körű, ezért a további részletekről kérjük, tájékozódjon K&H Bank személyes ügyfélpontjain és a honlapján (www.kh.hu) elérhető, adott termékhez kapcsolódó üzletszabályzatból, általános szerződési feltételekből és hirdetményekből.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 562 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x