Egy városi szálloda lett az Év Hotele
Címlap / Ajánló / Egy városi szálloda lett az Év Hotele

>

Egy városi szálloda lett az Év Hotele

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Január 29-én véget ért AZ ÉV HOTELE 2022 döntője, amiből sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior került ki győztesen. A díjakat a budapesti Thermal Margitsziget Ensana Health Spa Hotelben adták át.  

Nagy izgalommal várták a nézők és a döntőbe jutott szállodák AZ ÉV HOTELE 2022 fináléját. Az az adást, amiből kiderült, hogy melyik szálláshely került ki győztesként a versenyből. A közönségszavazás győztese a sárospataki sárospataki Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior lett, amely a szavazatok 18%-át kapta a döntőben a nézőktől. A rangos elismerésért járó díjat a győztes szálloda igazgatója, Bágyi Péter vette át AZ ÉV HOTELE műsor házigazdájától, Kecsmár Alexandrától.

Bágyi Péter, igazgató - Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior és Kecsár Alexandra műsorvezető

Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior, Sárospatak

Sárospatak Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, a Bodrog völgyében található. Az Árpád-házi Szent Erzsébet szülővárosaként is elhíresült, több mint tizenegyezer főt számláló város hosszú történelmi múltra tekint vissza. Egyes források szerint itt volt a Rákóczi fejedelmek rezidenciája is. Alig pár percnyi sétára a Rákóczi-vártól és a Bazilikától, Sárospatak központjában található a teljesen megújult industrial stílusban berendezett Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****. Az esküvők, rendezvények, és konferenciák lebonyolításának is helyt adó Hotel Bodrog családias környezetben várja a vendégeket. Wellness és fitness részlege igazi kikapcsolódást, pihenést és feltöltődést nyújt a vendégek számára. A szálloda étterme pedig számos modern gasztronómiai csodával várja a pihenni vágyókat. Héliosz teraszán a görög ízek, míg reneszánsz látványkonyhájában a régi időket felelevenítő menüsorok várják a vendégeket. A borvacsorák szerelmesei pedig a tokaj borvidék számos borát kóstolhatják meg.
További részletek: https://hotelbodrog.hu/A dobogós helyezettek

A második helyét a visegrádi Royal Club Hotel****superior kapta, amely a szavazatok 16%-át szerezte meg. Az elismerésért járó díjat Tóth Ágnes igazgatóhelyettes és Belán Gábor tulajdonos vette át. A bronzérmes pedig a szarvasi Liget Wellness és Konferencia Hotel**** lett, amelyre a nézők 15%-a szavazott. Az harmadik helyért járó oklevelet a szálloda igazgatója, Bogdán Tamás vette át.

(balról-jobbra) Bogdán Tamás igazgató - Liget Wellness és Konferencia Hotel****, Bágyi Péter, igazgató - Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior, Tóth Ágnes igazgatóhelyettes és Belán Gábor tulajdonos - Royal Club Hotel****superior

AZ ÉV HOTELE 2022 TOP10 (abc sorendben):

Balneo Hotel Zsóri Thermal & Wellness**** (Északkelet-Magyarország régió)
Fibula Residence Hotel & Wellness**** (Dél-Dunántúl régió)
Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** (Balaton régió)
Grand Hotel Esztergom****superior (Észak-Dunántúl régió)
Hotel Bodrog Wellness & Elix Spa****superior (Északkelet-Magyarország régió)
Liget Wellness és Konferencia Hotel**** (Alföld régió)
Love and Dream Élményvilla (Dél-Dunántúl régió)
Royal Club Hotel****superior (Észak-Dunántúl régió)
Sziget Hotel**** (Alföld régió)
Treehouses (Balaton régió)

Új évad készül

Bejelentették a folytatást is AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás szervezői az évadzáró epizódban, amire 2023-ben kerül sor, amikor újabb magyarországi szállodák szállnak majd harcba a nézők szavazataiért és AZ ÉV HOTELE címért.

AZ ÉV HOTELE Közönségszavazásról:

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán lehet leadni. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége, Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 1023 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x