Gyerekkönyv-újdonság: Irány a Kockacukor Lovassuli!
Címlap / Ajánló / Gyerekkönyv-újdonság: Irány a Kockacukor Lovassuli!

>

Gyerekkönyv-újdonság: Irány a Kockacukor Lovassuli!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

A népszerű Kockacukor Lovassuli-könyvek folytatása a Zseblámpás könyvek sorában a kezdő olvasóknak szól, és segítségével egy valódi lovarda életet is megismerhetik a gyerekek. Vadadi Adrienn legújabb, lovas és nyári táboros regényével már a vakációra hangolódhatunk.  

Vadadi Adrienn ovisoknak írt köteteivel vált ismertté, a nagyobbaknak szóló Kockakukor Lovassuli-sorozata pedig a lovaglás iránt érdeklődő rajongóknak mesél egy kislány és egy hebrencs lovacska, Lópaci kapcsolatáról, eközben az olvasó gyerekek bepillantást nyernek a lovaglás világába és a lovardában zajló életbe.

Vadadi Adrienn Töpörtyű, a póni című kötete a szerző első Zseblámpás könyve, mely tökéletes motiváció lesz a kezdő olvasó gyerekeknek az önálló olvasás gyakorlására. Egyrészt, mert a lovas téma töretlen népszerűségnek örvend a kisiskolások körében, másrészt, mert a Kockacukor Lovassuli ismerős karakterei térnek vissza ebben a hosszabb, puha fedelű regényben. Csenge – vagy ahogy mindenki hívja, Csuti – leghőbb vágya, hogy nyáron lovastáborba mehessen. Ezért gyorsan szervez is magának egyet a Kockacukor lovassuliban. Hamar kiderül azonban, hogy nem mindenki szeretne szót fogadni Csutinak, ráadásul egy póni is befurakodott a „rendes” lovak közé. A sok élmény: a lovastorna, a tereplovaglás, az ügetés, a lóápolás és az istállótakarítás végül persze összekovácsolja a társaságot! Vadadi Adrienn, aki maga is évekig dolgozott nyaranta egy lovardában, ebben a kötetben is sok mindent tanít észrevétlenül a lovakról és a lovarda mindennapjairól. A szerző részletgazdag szövegét Kőszeghy Csilla illusztrátor hiteles rajzai egészítik ki.

A kötet bátran ajánlható azoknak a kisiskolásoknak, akik szerették a Kockacukor lovassuli meséit, azoknak, akik rajonganak a lovakért, a lovaglásért, de azoknak is élményt jelent majd ez a könyv, akik egyszerűen egy lendületes, táboros olvasmányra vágynak. 6 éven felülieknek ajánlott.

Ide kattintva bele lehet olvasni a könyvbe!
  
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 494 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x