Macikaland Mézföldön hamarosan a mozikban
Címlap / Ajánló / Macikaland Mézföldön hamarosan a mozikban

>

Macikaland Mézföldön hamarosan a mozikban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-28

Május 11-én debütál a hazai mozikban az óvodás korosztálynak szóló Ölelj meg! - Macikaland Mézföldön c. egész estés rajzfilm. Az azonos főcímű sorozatot a tévéből már ismerhetik az apró nézők.  

Ez az ökotudatosságra nevelő mese, az Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön egy medvekölyök és papája kalandjait követi nyomon, amint mézet keresnek, hogy születésnapi tortát készítsenek a kicsinek. Mivel az odú méztartalékai és a környező kaptárak kifogytak, Teddy meggyőzi a maci papát, hogy induljanak el, és keressék meg az Aranyföldet, amelyről úgy tartják, hogy végtelen mézforrást rejt.A 16. KAFF (Kecskeméti Animációs Filmfesztivál) versenyprogramjába nevezett filmek között szerepel ez a nívós lengyel–kínai munka, melynek stábja legfőképp kelet-közép-európai alkotókból állt. Az Ölelj meg! brandet jól ismerhetik a hazai olvasók és nézők, hiszen 2017-ben jelent meg az első azonos című könyv Przemyslaw Wechterowicz és Emilia Dziubak tollából, melyet több tucat nyelvre lefordítottak! A forgatókönyvet végül Emilia Dziubak, Emilia Nedzi, Aleksandra Swierk, Grzegorz Waclawek és Przemyskaw Wechterowicz írta.

A francia Urban Sales megszerezte az Anna Błaszczyk rendezte, angol nyelvű animációs film, a Hug Me – The Movie (Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön) nemzetközi jogait. Az óvodásoknak szóló filmet az Animoon, az Even Mice belong in Heaven (Még az egerek is a Mennyországba mennek) mögött álló lengyel cég készítette. Az Urban Sales, a párizsi székhelyű, korábban Urban Distribution International néven ismert világforgalmazó biztosította a film világpremierjét a 2022-es Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon.

Az Ölelj meg! – Macikaland Mézföldön a lengyel FixaFilm és a kínai Animex cég koprodukciójában készült, a Lengyel Filmintézet támogatásával.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

 
 
[ 549 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x