Mennyire mini a mini?
Címlap / Ajánló / Mennyire mini a mini?

>

Mennyire mini a mini?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-06

Vajon mi az a határ, ahol még a miniruha ízléses, szexi, vonzó, és ami után már kicsit ledér hatást kelt? Sokan keresik az univerzális választ erre a kérdésre, mintegy megnyugtatva önmagukat, pedig általános érvényű felelet ebben az esetben sincsen, ellenben az egyéni megérzéseknek, meglátásoknak annál nagyobb szerep jut.  

Mivel kompenzálható a túlzottnak vélt rövidség?

A női ruha – House Brand felhozatalában magában foglalja az overálokat, a mini, midi és maxi ruhákat. Ugyanakkor nyáron extrán keresettek a mini fazonok, még azok körében is, akik egyébként némileg tartózkodnak a rövidebb szabású modellektől. Hiába, a nyári kánikula egyfajta motiváció is lehet, amikor ruhavásárlásról van szó.

Egy biztos. A kínálatban többféle hossz is adott, azaz senkinek sem kell egy olyan stílusirányzatot magára erőltetnie, ami esetlegesen roppantul távol áll tőle. Viszont aki nagyon szereti például a Modne miniruhák nyújtotta kellemet, mégis picit bizonytalan abban, hogy jól dönt-e, íme, néhány kitűnő ötlet a hosszúság és rövidség kérdésének megnyugtató rendezésére.

A harisnya jelenléte hatalmasat dobhat az összképen. Különösen, ha a szoknyához képest extrém látványt nyújt, azaz magára vonja a figyelmet. Ez tényleg csak abban az esetben jó ötlet, ha a mini túlságosan mininek tűnik, és ha a testalkati adottságoknak hála a lábak meghálálják az extra figyelmet. Aztán egy jól megválasztott öv is egyfajta kiegyensúlyozó tényezővé válhat, aminek a hatására a szoknyarész hossza optikai csalódás útján ugyan, de változtatható.

Meddig tart a ragyogás?

Jogos a felvetés, hogy a női ruhák – House Brand égisze alól kikerülve meddig szárnyalhatnak? Alapvetően ezt a divat, valamint annak az alakulásai határozzák meg. Viszont ezen a területen már évek óta nincsen jelentős elmozdulás, másképpen megfogalmazva ezek a ruhák folyamatosan a divatosság csúcsát képviselik, azaz képtelenség velük mellényúlni. Ami pedig a ragyogást illeti, az a fazon, ami itt és most trendi, nagyon valószínű, hogy jövő szezonban is az lesz, úgyhogy nem kell attól tartani, hogy az idén beszerzett ruhadarab végül majd a felejtés ködében elvész.
  

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 416 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x