Mi nem hiányozhat egy divatos anyuka szekrényéből? Íme,...
Címlap / Ajánló / Mi nem hiányozhat egy divatos anyuka szekrényéből? Íme, néhány alapmodell!

>

Mi nem hiányozhat egy divatos anyuka szekrényéből? Íme, néhány alapmodell!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-25

Az anyaság egy életet átformáló, életen át tartó szerep. Viszont mögötte ott van a nő, a nőiesség, a női energiák megélése. Vagyis a gardróbban található ruhaköltemények milyenségét nem előnyös, ha az anyaság határozza meg. Ez alól nyilván a kismamakorszak kivételt képez, mert ekkor mindenképpen a funkcionalitás az első. De egyébként a nő mindig és mindenkor megmutatkozhat, még reggeli készítése közben is.  

Lenge, trendi és kényelmes?

Igen! Sokan ennek a felsorolásnak a láttán úgy reagálnak, hogy ez mind szép, de ilyen ruhadarab majdnem biztos, hogy nem létezik. Pedig de! A nyári ruhák a MODIVO-n kivétel nélkül megtestesítik mindezen jellemvonásokat. Eredendően divatosak, ez mondjuk nem is lehet kérdéses. Aztán kellőképpen nyárra hangoltak, amivel a lengeség együtt jár, bár aki ragaszkodik a passzentos fazonhoz, megtalálhatja a számítását, de ha erre esik a választás, akkor azt mindenképpen célszerű tudatosítani, hogy a nagy kánikulában nem a legpraktikusabb döntés a passzentos szabás, mert az pluszban melegíthet, megakadályozva a szabad légáramlást. De már itt kihangsúlyozzuk, hogy mindig és mindenkor az egyéni ízlés az egyedüli iránymutató.

Az, hogy egy édesanyához mi illik és mi nem, nem olyasvalami, aminek a megítélésére pont a köznyelv a legalkalmasabb. Épp ellenkezőleg. A köztudatban általában pont, hogy olyan elképzelések terjednek, amik a legkevésbé sem közelítik meg a valóságot. És hogy hol van az igazság? Mindenkinek saját magánál. Külső, befolyásoló tényezők, megmondó emberek helyett olyan nyári ruhát érdemes viselni, ami minden tekintetben befutó, amin keresztül megmutatkozhat a vonzó nő, és ami mégis kényelmet biztosít, ha történetesen szaladni kell a gyerkőcök után.

Szoknyát, de milyet?

Még jó, hogy a gardróbból a szoknya sem hiányozhat, viszont az már fogósabb kérdésnek tűnik, hogy melyik modell a befutó? Az általános érvényű tanácsok ebben a helyzetben sem túlságosan konstruktívak, ugyanakkor nem hagyhatjuk szó nélkül a rakott szoknya térhódítását. Nem új fazon, nem most lépett ki a divat porondjára, és mégis hihetetlen mértékben bővült a rajongótábora az utóbbi időben. Felkapottsága soha nem látott szinteket dönt meg. Úgyhogy ha a szoknya releváns ruhadarab, akkor a rakott variációkat nem ildomos kihagyni a vásárlásból, mert általuk a sikeres fellépés száz százalékban garantálható.

A legendás farmer legendás élményeket ígér

Még jó, hogy nem feledkezhetünk meg az örök slágerről, a farmerről. Ha akad a divatvilágban olyan ruhadarab, ami mindenkinek jól áll, akkor ez az. Számtalan fazonban megvásárolható, színek terén sincsen ok az egyhangúságra. Nadrág, szoknya, ing, kabát – bármelyik és mindegyik tökéletes választás.

A kiegészítők is figyelmet kérnek!

Végül, de korántsem utolsó sorban a különböző kiegészítőket sem érdemes parkolópályára állítani. Nem mindegy, hogy milyen cipő, táska, napszemüveg, ékszerek egészítik ki a képet. Egy biztos: erőltetni egyiket sem kell. Ha például az ékszerek jelenleg nem aktuálisak, akkor semmi gond. A lényeg, hogy jó ötlet a ruhákat egyéb kellékekkel is felruházni, ezáltal fokozva az amúgy is ellenállhatatlan hatást.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)
 
 
[ 825 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x