A színésznő, aki mint a mesében, úgy indult el szerencsét...
Címlap / Ajánló / A színésznő, aki mint a mesében, úgy indult el szerencsét próbálni

>

A színésznő, aki mint a mesében, úgy indult el szerencsét próbálni

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-05

Benedekffy Katalin énekes-színésznő éppen 25 évvel ezelőtt, 1998 őszén érkezett Erdélyből Budapestre. Az akkor 21 éves lánnyal a Keleti pályaudvarra gördült be a vonat. Katalin a Hargita megyei Nagygalambfalváról indult útnak, hogy valóra váltsa álmait a magyar fővárosban. Pedig akkor még aludnia sem volt hol…  

A pályaudvari váróterem padjától a világot jelentő deszkákig

Katalin első pesti éjszakáját – szállás híján – a pályaudvar egyik padján töltötte. Ezt sokáig még a szüleinek sem merte elmesélni, sőt igazából másnak sem. Ám ma már – pontosan negyedszázad távlatából - úgy gondol vissza erre a merész költözésre, hogy mindennek éppen úgy kellett történnie, ahogyan történt.

Katalin ugyanis megtalálta a számítását Magyarországon, mégha nem is ment minden zökkenőmentesen. Gyorsan munkát és barátokat is talált, és az élete úgy alakult, hogy azóta is a fővárosban él. A színpadról álmodozó nagygalambfai kislány álmai tehát valóra váltak, sokszorosan is.

Magyarország mellett fellépett már Ausztriában, Izraelben, Japánban, Spanyolországban, Kanadában, Németországban és Svájcban is, szerepelt televíziós sorozatokban, színházi munkákból sem szenved hiányt.

Barátnős hétvége

Katalin egy közös munka révén ismerkedett meg Németh Hajnal Aurórával, aki egy négyszeres Hungaricum-díjas iparművész, az Auróra FolkGlamour alapítója és tulajdonosa.

A két művész gyorsan összebarátkozott, főleg, hogy kiderült, mindketten rajonganak Erdélyért, na és persze a szép ruhákért! Auróra ugyanis népi ihletettségű ruhákat és kiegészítőket tervez, sőt maga is folyamatosan ilyenekben jár a hétköznapok során.

Auróra és Katalin voltak AZ ÉV HOTELE verseny legutóbbi adásának főszereplőit. A felkérésre örömmel mondtak igent, hiszen mindketten nagyon szeretnek utazni és új helyeket felfedezni!AZ ÉV HOTELE műsor szereplői két alföldi szállodát teszteltek le.

Hotel Divinus *****superior, Debrecen

Az ötcsillagos superior besorolású Hotel Divinus Debrecen legnagyobb parkja, a nagyerdő szélén található. Ez volt Kelet-Magyarország első ötcsillagos wellness és konferenciaszállodája. A szállodától pár percnyi sétával sok látnivaló érhető el, úgymint a Nagyerdei Stadion, az állatkert, a Vidámpark, vagy éppen a Szabadtéri Színpad. A 15 éves hotel 149 szobáját, éttermét, közösségi tereit, valamint wellnessrészlegét nemrég felújították. Ennek köszönhetően nyerte el a szálloda az eddigi öt csillaga mellé a „superior” besorolást is. A wellnessrészlegben egyebek mellett szaunapark, melegvizes relaxációs medence. élménymedence, két jacuzzi, fény- és aromaterápiás gőzkabin valamint edzőterem is van. Mindezek mellett a szállodában 4 rendezvényterem is található. A szálloda gasztronómiai kínálatának összeállításánál elsődleges célként a változatosság szerepelt. Az étlapon a magyaros, Hajdúságra jellemző ételek mellett a nemzetközi konyha elemei is megtalálhatóak. A´ la carte éttermük az Alföldre és Debrecenre jellemző specialitásokkal várja vendégeit.További információ: https://www.hoteldivinus.hu/

Katalin és Auróra egy másik alföldi hotelt is teszteltek hétvégéjük során, méghozzá egy igazán különleges kecskeméti butikhotelt.

Boutique Hotel Gaia ****, Kecskemét

A négycsillagos besorolású „boutique” stílusú hotel Kecskemét egyik történelmi utcájában található. A szállodának otthon adó épület a XIX.században épült társasházként, majd később bank, majd egy kórház is működött is. Évekig tartó átépítés után egy igazán különleges szálláshelyként született újjá az ódon épület. A 30 egyedileg berendezett elegáns szoba hangulata azt az életérzést adja vissza, melyet a mindenkori nemesség, arisztokrácia birtokolt. A különleges hangulat, a belsőépítészeti megoldások, a páratlan festészeti motívumuk a reneszánsz és a barokk világába repíti vissza a látogatókat. A szálloda tetőteraszán egy finnszauna is helyett kapott. Az épületben e gy hasonlóképp különleges hangulatú kávézó is működik, melyben a vendég valósággal Velencében érezheti magát süteményeket és kávét kóstolgatva. A mozgásra vágyó vendégek a szálloda alagsorában kialakított jól felszerelt fitnesztermet is használhatják.További információ: https://gaiahotel.hu/

Szavazz és nyerj egy szállodai utalványt!


A www.facebook.com/azevhotele oldalon vasárnap délig szavazhatsz a műsorban bemutatott szállodák valamelyikére. Ugyanis, aki szavaz, az nyerhet egy utalványt abba a szállodába, ahová voksát leadta. Idén is minden szavazat számít, ugyanis ez egy verseny, ahol Te döntheted el, hogy melyik szálláshely legyen az adott régió nyertese, majd végül AZ ÉV HOTELE.

Jövő héten folytatódik a verseny az Alföld régióban

Az ÉV HOTELE című műsorban vasárnap két újabb szállodát mutatnak be a tesztelők. Az Éjjel-Nappal Budapest főszereplője Király Péter és felesége Anna egy inárcsi és egy szigetszentmártoni szálláshelyen töltött el egy-egy éjszakát. Ha kíváncsi vagy hogyan alakul a hétvégéjük, akkor mindenképpen nézd meg az adást vasárnap, az RTL műsorán!


Melyik legyen AZ ÉV HOTELE?

Az RTL műsorán futó, AZ ÉV HOTELE verseny lehetővé teszi, hogy szavazatukkal a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb szálláshelyét, majd az AZ ÉV HOTELE végső győztesét. Idén is érdemes hetente voksolni, mert minden egyes szavazattal nő az esély az év végi főnyereményre, azaz egy teljes hétre AZ ÉV HOTELE-ben. A szavazatokat a műsor facebook oldalán oldalán lehet leadni.AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az utazók szemszögéből, személyes élményeiken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szálláshelyeket. Minden adásban egy-egy ismert embert és kísérőjének kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi szálláshelyre, hogy kipróbálják azokat.
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon(X)


 
 
[ 881 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x